NewMomm1 1Dost kaynanasına klozetten su doldurup götüren kadın😂 hastalıklı gibi saçma sapan postlar açardı😂 bide KOCAM BENİ 9 GÜNDÜR ÖPMÜYOR diye her günü şafak sayar gibi sayan kadının postunu unutamadım😂
somurtkansirin NewMomm1 kaynanasına klozetten su doldurup götüren 🤮🤮🤮🤮 postun yorumlarını merak ettim
Deletedmom_289 ikibaloglanannesi hiçbir unutılacak gibi değil canım aklıma bir post daha geldi. Kocasının bir erkekle ilişkisi varmış da pis b*klu atleti mı donu mu çekip atmıştı. Sonra Batman’da bir bayanı kocası arkadaşına teklif etmişti belki hatırlayan çıkar
gurbetteanne10 Deletedmom_289 evet bende Asel bebeği ömrüm boyunca unutamam Allah’ım annesine sabır versin içim parçalanıyor aklima geldikçe 😓
NewMomm1 somurtkansirin silinmişti postları hep saçma sapan şeyler yazıyordu çoook oldu hesabı da askılanmıştı 😂
SheDoesntCare PoppyDaNeer 🤭sırf kaos yaratıp benim dikkatimi çekmeye çalıştığın için bunu dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam 🤭neyse size iyi eğlenceler ozaman puahhahhshs sizi güldürsem ne mutlu bana 🥰hemcinslerim üzülmeyin ben hep güldürürüm sizi puahhahhshs😁😄
PoppyDaNeer SheDoesntCare Ben postun sahibini hatırlamıyordum ki, yazmasan bilmezdim ama yine unuturum üzülme🤣🤣
Aklimideliricem Bu postları her gördüğümde aklıma vajinal akıntısını eline alıp fotoğrafını buraya atan geliyo ve midem bulanıyo sizinde bulansın dkskdkdj
esrarengiz1i monarosealp34 bide eltisini Kv merdivenden atan biri vardı O olay yalanmış kadın sonradan dalga geçti herkesle “ayy nasıl inandınız gül gül öldüm” dedi Meryem