1Dost Happymomda delirip kaynanasına ekmekle vuran gelin vardı Karşı camdan sürekli beni izleyen biri var diye post açmıştı herkes merak etmişti meğerse karşıdaki teyze karanlıkta zikir çekiyormuş😆 Ay önceden ne postlar vardı burda 😅
monarosealp34 1Dost ay ben onları merak etmiştim ama sonucu sizden şuan da öğrendim ya 😂bide eltisini Kv merdivenden atan biri vardı
monarosealp34 1Dost bide şeyi merak ediyorum bir kadın post açmıştı aldatiliyor muyum acaba diye Whatsap da kilitli bir sohbet bulmuştu çoğu kişi şöyle yap böyle yap demişti sonra ne olduğunu öğrenemedik yazmadı da birşey merak etmistik
pembekalanchoe 1Dost pinterestten bulduğu pastaları ben yaptım diye paylaşan biri vardı momda sonra ortaya çıktı ve ısrarla ben yaptım diyordu sonra kayboldu baya linçlenince
esrarengiz1i monarosealp34 bide eltisini Kv merdivenden atan biri vardı O olay yalanmış kadın sonradan dalga geçti herkesle “ayy nasıl inandınız gül gül öldüm” dedi Meryem
thingma monarosealp34 O fake post açmıştı sanki öyle kalmış aklımda hiçkimse inanmamıştı falan 😆 biri de altına ay gel benimkini de döv kız yazmıştı ben de onu unutamıyorum
Su_de firstmama evet ya sürekli post açıyordu ağlıyorum üzgünüm utanıyorum diye gına gelmişti artık inşallah yaptırmıştır dişlerini
_YanakReisinAnnesii B12’im müsaade etmiyor 🫠😂Şuan hiçbirşey yok aklım da kalan muhtemelen yazıldıkça aa evet,yaa hatırladım diyerek hatırlayacağım bir kısmını 🥲
SheDoesntCare 1Dost ben çok eskilere bakmıştım , bir arkadaş kaynanasından dert yakınırken tanıdığı biri burdan ona eşinle ortak kullandığın instagram hesabına göndericem demişti yazdığın şeyleri kaynanan hakkında 😅😅onu unutamadım hala
birhanim25 SheDoesntCare ay ne kötü kalpliler 🥲 ben de korkuyorum o yüzden çok ayrıntı vermeye birisi tanırsa diye 😬😅
hepyerdeyizz SheDoesntCare aslında komikte değil ya Çünkü kadın Dertli Anonim Biyere anlatıyor Sonrada başına bela oluyor inaanlar nesne bu kadar ıssız
hepyerdeyizz birhanim25 başıma geldi iki kez djdjd Gorumcemi bilmem neyimi tanıyıp seni sorucam soylucem vs diyenler 🤣🤣
BordoHuniliAnne 1Dost Happymomda delirip kaynanasına ekmekle vuran gelin vardı Görümcesini ekmek ile dövmüştü 😅 kullanıcı ismi bile aklımda umutsuzpolyana
monarosealp34 Bir tane daha yazdım ama onay bekliyor diyor acaba yanlış kelimemi kullandım niye öyle oldu ki
somurtkansirin 1Dost burada biri post açmıştı momda bir kadın sarımsakla hamile olup olmadığını öğreniyormuş o beni baya şaşırtmıştı 😂