kokashapy Merhaba emzirirken ertesi gün hapı kullanan varmı ertes 72 var bende şuanda bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim
tugbisssdgshsh surprizbebe bende içmek zorunda kaldım eşimle birlikte olduk ve prezervatif yırtılmışti boşalma tam olmadı yarı oldu hemen durdum ertesi gün Ella 29 saat almak zorunda kaldım nolur görürseniz cevap verin lütfen emziriyom iki aylık kizim
tugbisssdgshsh kokashapy naptınız kardeşim bende aynı durumdayım bebeğim bir bucuk aylık kendimi çok sucluyorum
tugbisssdgshsh surprizbebe b surprizbebe Ella bende içmek zorunda kaldım eşimle birlikte olduk ve prezervatif yırtılmışti boşalma tam olmadı yarı oldu hemen durdum ertesi gün Ella almak zorunda kaldım.29.saatte aldım nolur görürseniz cevap verin lütfen emziriyom iki aylık kizim var hamile kalirmiyim
surprizbebe tugbisssdgshsh yani epey geç almışsınız ilacı. Bişey diyemeyeceğim. Hakkınızda hayırlısı Allahtan
cananbulbul tugbisssdgshsh geç alınınca ilacın etkisi düşüyor keşke biraz erken kullansaydınız ama yine de çok kuvvetli bi ilaç ella kalmayabilirsiniz de
surprizbebe tugbisssdgshsh merhaba. Kalmadım çok şükür. Ben birkaç saat içinde hemen içtim bi de. Ne kadar erken içersen o kadar etkiliymiş
tugbisssdgshsh kokashapy yok şuan İlci içtiğim 20. Gün bugün ilişkinin üstünden 21 gün geçti en son 16. Gün kan testi verdim negatifti çok korkuyorum hamile kalirsam diye bebeğim çok küçük ve sezeryan yerlerim ağrıyor sizde bir durum varmı
tugbisssdgshsh cananbulbul inşallah çok korkuyorum adetimin günü gelmedi henüz ama ilişki sonrası kanda gebelik testi verdim negatifti 16 günü yani
tugbisssdgshsh cananbulbul burdaki ebe kullandirtmadi emziriyon diye ertesi gün eczaneciye danışıp aldım erken alcaktim ama