aysegoktugum Kızlar merhaba, bugün 2 aylık aşılarımızı olduk. Oğlum kolik bir bebek normalde gün içinde çok uyumaz. Gün boyu uyudu zorla emmesi için kaldırıyorum. Ateşi yok uyku hali normal mi acaba?
minnakanneyim aysegoktugum bizde yarın olucaz nasıl geçti sizin ateşi oldu mu ağrısı flan var mıydı uyku hali geçti mi
merveegem aysegoktugum 2.ay asisnda bizimde öyle olmuştu Biraz rahat ettim diye sevinmistim bir günlük bile olsa😆 biraz büyüyünce asilardan etkilenmiyorlar
aysegoktugum eze33 daha iyi şükür sadece iğne vücuduna girdiği an ağladı kucağıma alınca hemen sustu. Bizde uyku hali ve haksızlık yaptı ateş durumunu yaşamadık. Umarım sizinde kolay geçer.
aysegoktugum minnakanneyim uyku hali düne göre azaldı. Ağrısı olmadı ateşte yaşamadık. Sadece halsizlik ve uyku hali yaşadık. Bir de daha çok memede olmak istiyor 2 gündür
minnakanneyim aysegoktugum bebede olmak istemesi büyüme atağı olabilir benim çocuğum atak zamanlarında memeden ayrılmıyor yapışık ikiz gibi geziyoruz. Peki ateş olmaması için ateş düşürücü verdiniz mi
aysegoktugum minnakanneyim hayır ateşi olmadığı için vermedim şuan gayet iyi 2 gün sadece halsizlik ve uyku hali vardı
minnakanneyim aysegoktugum emmede sıkıntı yaşadınız mı aşi olduğundan beri emmede sıkıntı yaşıyoruz bide gaz sancısı yoktu olmaya başladi çok fazla huzursuz
aysegoktugum minnakanneyim biraz isteksizlik oldu ama düzeldi emmesi tekrar, gaz için bir şey diyemem zaten oğlum çok gazlı