rkn123 Kızlar bebeğim 9 aylık olacak. Başlarda biz yiyince ağzını açıyordu ama tadımlarda reddetmeye başladı. Ara verdim tekrar denedim olmadı yaptığımız yemeklerde uygun olacak şekilde veriyorum ama yerse 2-3 yemek kaşığı yiyor bazen onu da yemiyor. Sütüm de yetmiyor biberon vs de kabul etmiyor Napıcam bilmiyorum yardım edin. Yoğurt yumurta falan yemiyot yüzünü ekşitiyor
3kedili2bebekli rkn123 o yediği 2-3 yemek kaşığı yetiyordur bunda telaş yapacak üzülecek bir şey yok gayet normal
3kedili2bebekli rkn123 olabilir kilo alımı ek gıdayla olma şansı yok 9 aylık bir bebeğin aldığı anne sütü yada mama ona destek olur herkesin değil doktorun ne dediği önemli bazen yemez bazen yer olabilir daha 9 aylık
annelendik b12 düşüklüğü iştahsızlık yapabiliyor kan tahlili hem bebeğe hem size yapıldı mı? farklı tarifler denemeye çalışın, emzirme zamanlarından kaynaklıdır belki de tarhanalı yumurta denediniz mi yumuşacık oluyor tahin falan verin kalorisi yüksek şeyler
rkn123 annelendik haftaya doktor kontrolüne gideceği uzun zamandır tahlil bakılmadı. Ben 3 ay önce baktırdığımda normaldi benim değerim