cinarbebeki Bebeğim 4 aylık hırıltı ve öksürüğü var doğal yöntemle nasıl geçirebilirim önerilerinizi bekliyorum
zencefillikurabiyeadam cinarbebeki 4 aylık ek gıdaya geçmemiştir herhalde. Doktora gittiniz mi bilmiyorum ama hırıltı biraz sakıncalı bence ciğerleri etkilenmesin. Geçmiş olsun,🌸
deniz255 cinarbebeki 4 aylık bebeğe doğal kullanabileceğiniz pek bir şey yok maalesef. Doktora gittiyseniz eğer genzinde ise serumla sürekli temizleyeceksiniz
AtesPerisi cinarbebeki hırıltı ciğerde ise sakıncalı olabilir daha küçük bebişiniz bence bi doktora gidin
zehra5555 Hırıltı burundan mı geliyor bogazdan mı Serum fizyolojik ile burnunu yıkayıp soğuk buharla hava verebilirsiniz 🤍 geçmiş olsun
cinarbebeki zehra5555 Teşekkür ederim burnundan geliyor serum fizyolojik yapıyorum ama hala devam ediyor
cinarbebeki zencefillikurabiyeadam Henüz ek gıdaya geçmedik doktora götürdüm ciğerlerine inmemiş teşekkür ederim
babyyymom cinarbebeki bizimki de aynı 4 aylık hırıltı ve öksürük var ciğerde değil şükür bende serum fizyolojik yapıyorum sadece soğuk hava veriyorum bir de göğüs ve sırta ütü ile ısıtıp sıcak havlu koyuyorum biraz iyi geldi o
yeni_anne__ cinarbebeki bronşit olabilir benim kızımda geçen günlerde oldu 5 gün boyunca ilaç kulandık geçmiş çok şükür iyiyiz