Fatmakoc 2 aylik kızımın kulaklarını kulak copuyle temizliyordum ama zararli oldugunu ogrendim sizler neyle temizliyorsunuz ?
Sumoscihangir Fatmakoc ne gibi bir zararı varmış içerisine çok sokmadığınız sürece merak ettim ? Bir de bebek kulak pamuğu ile yapıyorsunuz değil mi 😕 koruması var sonuçta çok içeriye girmesin diye !! 👀🤷♀️
[silindi] Fatmakoc Deliğine sokmadan sadece kenarlarından temizliyorum.Evet dibe sokmak çok tehlikeli ve sağlıksız.
Fatmakoc Sumoscihangir tabiki onunla temizliyorum ama zararlıdır diye okudum normal pamugu ilitip kulak için cevresini siliyorum sadece
TZA Fatmakoc deliğe sok veya sokma farketmeden kirler itiliyor içeriye doğru yetişkinler için bile kullanılaması sakıncalı ben dokusu pamuk olan bir tülbent ayırdım serçe parmağımda temizliyorum olması gerekende bu şekildeymiş
deletedmom4842 Fatmakoc Bebeklere özel kulak çöpleri var derine gitmesini önlüyor sizde dikkatli olursanız bir şey olmaz
ElifAlya Serce parmagina tulbenti sarip kulak disini temizliyorum. Delige dokunmuyorum iceri kir girmesin diye. Kulak kendi kendini temizleyen bir organ iceriye mudahale etmemek lazim.