Yusufmrv Arkadaslar oğlum 11 aylık olduu artık travel kullanamıyorum cok agır şöle hafif çift yonlu olursa iyi olur tabi merdivenlerden rahat indirebileceğim bi araba öneriniz varmı acaba😊 tabi bide uygun yollu şu baby plus varmıs uygun ama kullanışlımı acaba
Mylittleboy Yusufmrv bence baston bakarken kabin tipi bebek arabası bak cift yön dedigin icin benimkini demiyorum benimki kabin sistemi tek yön ama bavul gibi cekceki var biz o konuda cık rahatız minübüs icin de sıkıntı olmasın bana rahat olsun diye öyle tercih ettim
Mammakup Yusufmrv bastonda çift yönlü zor bulursunuz. Amma kabin tip hafif ilerde almayı düşündüğüm chicco ohlala önerebilirim
Semraakal Yusufmrv canım bende çift yönlü istediğim için joie mirus aldım ama çok yer kaplıyor ve biraz ağır. Onun haricinde kullanışlı ben seviyorum
Mylittleboy Yusufmrv benimki kraft tiny idi ama satıstan mı kaldırıldı bilmyrm indirimlerde e bebekte felan vardı simdi arıyorum sana atmak icin bulamadım 🤷🏻♀️
Sareminel Kraft pop un çift yönlü bende onu kullanıyorum çok hafif ama kendine doğru çevirince arkada olduğu kadar rahat sürülmüyor haberiniz olsun onun dışında ben çok memnunum burada tavsiye üzere almıştım
Begum64 Pierre cardin yeehoo kabin tipi araba kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri. Hem hafif, hem yer kaplamıyor hem de sürüşü kolay. Yalnız çift yönlü değil.
Mylittleboy Yusufmrv ayrıca joie önermem benim abimlerde var evet katlanıyor ama bizimki gibi hafif felan degil ben almadan önce baktım aynı zamanda belki alırım diye kabinden hafifi yok hafif birsey istiyorum diyorsan kesinlikle kabin ve cekcek modellere bakmalısın zaten bir kere travele para vermissin bidaha verip paranı ziyan etme
Yusufmrv Mylittleboy kraft pop up varmıs işte bi ona bakıyırum bide ohlala bakıyırum bakalım cocugu tası arabayı tası bıde inanılmaz yokus bıyerde oturuyırum dısarı cıkmak tam bi eziyet oldu
Kvldn Yusufmrv baston degil ama 3 kilo chicco ohlala kullanıyorum çantamdan daha hafif ebebekte gidip deneyebilirsin
Mylittleboy Yusufmrv biz 4 kardesiz hepsinden artık ögrendigim seydi benim de hafif bebek arabası ben diger kabin sistemi aldım kücükkende kanguru taktım travel hic almadım zaten bebek buyudukce onunde demirli olanlara sıgmıyor cünkü insan deneyimleyio ögreniyor zaten
Yusufmrv Sevdasoylu ohlala baya pahalı 800 küsürden asagısı yok let goda bakıyorm ordada en ucuz 600 bakalım insallah bulucam