nura97 Selam arkadaslar bebegim 8.5 aylik. Tam bir erkenci kus ya. Kacta uyursa uyusun 6-7 arasi mutlaka uyanir. 7 yi gectigimiz cok cok nadirdir. Gunduz uykulari da kisa oluyor zaten. 9-10 a kadar uyuduklari donem oluyor mu ? Oluyorsa ne zaman olur ? 🥲 bekarken uyumayip telefonla oynadigim gunler icin kendime cok kiziyorum 😅 sirf erken uyanmayayim diye patronla konusup is saatini 11 yapmistim zamaninda. Ama simdi gel gorki evdeki minik patron cok acimasiz
3kedili2bebekli nura97 bebisiniz erken uyanmiyor vaktinde uyaniyor aslında ve sizde bu saatte kalkmaya çok alisacaksiniz merak etmeyin 😂
birkusunannesi nura97 benim bebeğim daha küçük ama yeğenim var 4 yaşında bebkliğinden beri sabah 5 6 da kalkar😁
Pamukhanim_ nura97 4 aylıkken başladı sabah 5-6 arası kalkmaya 13 aylık nazar değmesin 1 haftadır 8-9 arası uyanıyor a sizin aralık gayet normal ben dua ederdim 7 ye kadar uyusun diye 4.45 de kalktığı bile olurdu
rumeysamine nura97 9-10 a kadar uyuyacaklarını sanmıyorum 😂 ama 6-7 de biraz erken olmuş karartma perde kullansanız belki faydasını görürsünüz benım kızımda 5-6 gibi kalkardı sonra perde kullanmaya başladım şuan 8 de uyanıyor benim içinde gayet yeterli bir saat
Beyzaveduru 2,5 yaşında aynen devam erken kalkmaya 8 de kalkınca öğlen uyanmışım gibi bir his oluyor 😀
3520 Biyolojik olarak doğru uyanıyor gayet 06.05 bile günaydın saatidir erken değil , erken demek için 4-5 olması lazım , siz ayak uydurmalısınız 🙏🏻
mss_12 nura97 Dr bir bebeğin en güzel uyanma saati 7.30 dur dedi.bütün bebekler erken uyanır.büyüdükçe bu süre uzuyor.yetişkin moduna geçiş yapıyorlar mesela biz geç yatınca geç kalkıyoruz ya onlarda öyle olacak.hatta siz zorla uyandıracaksınız kalk artık diye.ama şuan onun biyolojik saati böyle işliyor:)
onceuponatime_ nura97 6 ay 15 günlüğüz bizde de durum aynı kaçta yatarsa yatsın 6-7 arası uyanıyor 7yi görürsem şükrediyorum 😂