Ogemigelecek tam adamina sordun geldim bacım.
Bir arkadaşımın ve çocuğunun uyuzlu şekilde eve gelmesiyle başladı bizim maraton. Bitli gibi kaşınıyorlardı laf arasında uyuz olduk deyince insanları kıramayan pat diye her şeyi söyleyemeyen biri olduğum için donup kalmıştım 2-3 hafta içinde de oğlum mahvoldu. Sizin çocuğunuzun yaşlarındaydı o süreçte. Denemediğim şey kalmadı uçucu yağlar mi desem her haltı denedim en sonunda çamaşır suyunun direkt öldürücü etkisibi duyunca canıma tak etti dolaplar yerler her geri çamaşır suyuyla sildim ama çok dokmedim boğulacak kadar çoğu beyaz sirkeydi. Bir damla falan etkisi oluyor şimdi beni linclemesinler yaşayan bilir evine çamaşır suyu sokmayan biriyim normalde. Oğlumun ve bizim dolapta giydiğimiz kıyafetlerin hepsini yıkadım kuruladim giyecegimiz kıyafetleri sınırlı tutup hepsini çöp poşetine koyup ağzını sıkı sıkı bağladım 2-3 gün diğerlerini de yüksek ısıda ütüledim zaten tedaviden dolayı çoğu da çöpe gitti.
İnternetten vazelinli kükürtlü karışım da denedik 3 gün iyi geldi gibiydi sonra tekrar azitti. Doktorların verdiği bütün kremleri denedik maalesef bizim uzun sürdü 🥲 en sonunda eczaneden karışım yaptırdık beyaz böyle krem gibiydi dokusu. 6-7gunde geçirdi tamamen ve bitmişti.
temizlik konusunda bunları yaptım çocuğu yıkarken çok sıcak suda yıkama tırnaklarınla kaşıma cart curt. Uzun uzun yazdım insan böyle günlerde maalesef bir umut bir yazı bekliyor o günleri hatırlayınca aglayasim geliyor gerçekten çok zor. Psikolojik olarak hala oğlumun kollarını vücudunu kontrol ederim acaba uyuz başlangıcı var mı diye 🥲
Son olarak bu uyuz çok illlet bişey bana iyi gwlen krem sana gelmeyebiliyor mesela. O yüzden çok fazla krem deniyosunuz deneme yanılma yoluyla.