dilemma İlk dozu takipli doktorundan recete alip ayni hastanede vurdurmustuk.Receteyi aile hekimi de yaziyor mu bilgisi olan varsa sevinirim
[silindi] dilemma aile hekimi yazmıyor diye biliyorum. Yine takipli doktorunuz reçete edecek sanırım.
melipol dilemma aile hekimi yazmıyor. Doktorunuz yazarken bütün dozları bir reçeteye yazabiliyor. Bizim öyle yapıldı tekrar reçeteye gerek duyulmadı aynı reçeteyle alıyoruz.
cokbilmismom dilemma reçeteye gerek yok ki bu aşıyı almak için ücretini verip alıyorsunuz eczaneden ama doktorunuz yapmalı yinede mecbur gideceksiniz çünkü çoğu sağlık ocağı kabul etmiyor
_YanakReisinAnnesii dilemma Ben devlet hastanesinde ki çocuk doktorunda hem planlattım hemde sağlık ocağında yaptırmak için kaşeli bir kâğıt aldım. Tek bir kâğıt alıp tüm dozları onunla yaptırabilirsiniz.
dilemma _YanakReisinAnnesii melipol Yaa bilsem ilk dozunda hepsini yazdirirdim,doktorum da oyle bir bilgi vermedi. Acikcasi sirf kilo ve boy olcecek muayene adi altinda ve recete yazacak diye 3000bayilmak istemiyordum.Tesekkur ederim kizlar🤍