6714431 Meraba happy mom dan mezun olup araniza geldim 3 gun önce doğum yaptım fakat sütüm yeni geldi ve ucu yok mama veren varmı sizler nasıl yaptiniz
Esramelis 6714431 bence ucu yok diye mama ya başlarsan devamı gelir bence pompa ile uç çıkart ben öyle yaptım sütüne yazık olur sonra emzir sürekli He geceleri baktın çok ağlıyor sürekli olmamak kaydı ile mama verebilirsin ben sadece 4-5 kere o şekilde mama verdim SMA kullanmıştım o dönem
Gokturkunannesii 6714431 uc yok diye vazgeçmemelisin. Bende de yoktu silikon göğüs ucu kullandım belli süre sonra zaten kendiliğinden çıkacaktır kullandıkça. Allah bağışlasın bu arada omru uzun bahti guzel olsun bebeğinizin. 😊
Eymenpasaninannesi 6714431 mama vermek son çaren olsun kahverengi kısmı komple ver ağzına hemşire bana uc yok diye bişey yok bebek her türlü emer dedi ama ben çok sıkıntı çektim silikon uc aldım 2 aylığız hala ucla emiyo çok zorlanırsan alabilirsin uc
Melooo Süt sağma makinası yada silikon uç kullanabilirsin vermeye çalış zamanla cıkıcaktır pes etme derim
6714431 Esramelis göğsünün ucu yok.silokon uc aldık oda büyük geliyor.emmiyior ac üç günden beri mecbur mama verdik.simdi pompa aldık sagip vericez.
Yadi32 Ben önce makineyle bir iki dakika sğıp ucunun bıraz da olsa çıkmasını sağlıyordum sonra çocuğun ememesini sağlıyordum şimdi ucu çıktı iyice kendi alabiliyo
6714431 Eymenpasaninannesi uç aldım ama büyük biraz galiba sarilik olacak diye korkuyorum mama veriyoruz sağma makinası aldık. Bugün verdim
BeybininAnasi 6714431 silikon uç kullanın. Benim de yoktu, öyle çıktı zamanla emzire emzire, ve tabi ki sağımla. Ben wee baby’nin en küçük boyunu kullandım. Yeni doğanlar için en küçükleri tavsiye ediliyor