Demetbulut 61 gunluk olduk son bir haftadir sabah bezini actigimda kuruya yakin oluyor onceden dolu dolu olurdu 24 saatte 250 gr oluyordur bezleri ama gece neden hic cis yapmamaya basladı oğlum😔
Hande59 Demetbulut gece beslenmesi azaldığı için çiş sayısı düşer 3 aylık oğlumu artık kaldırmıyorum 2 defa falan emiyor gece çiş sayısı azaldı sizin de bu sebepten olabilir mi?
Mirayimran Demetbulut benimki gece kalkmıyo bazen ama yinede bezi sabah ıslak oluyo kupkuru mu oluyo az mı ıslak oluyo
balannesiii Demetbulut bazı bebekler gece yapmazlar sabah kalktıgında 1 saat icinde bak dolmuş olur bezi mutlaka canım o yüzdendir benim oğlumda bazen gece yapmıyor sabah dolduruyor
Gulhanb Demetbulut benim oğlum da gece yapmaz uyanınca hepsini yapar merak edilecek bir şey yok bence gece emmeye de uyanıyo ama yine de yapmıyo sabah tam dolduruyor bezini
Demetbulut Hande59 gece 2 defa kalkiyor ondan mi dersin ama 1 hafta oncesinde de 2 defa kalkiyordu dolu dolu oluyirdu
Hande59 Demetbulut canım bezlerin kuru olması sebebi az emmeleri hatta doygunluk oranı Bile bez üzerinden değerlendirilir emme süresiyle alakalı Olabilir uykuda fazla emmiyor olabilir de ama başka fikri Olan arkadaşlar söyler😀
Demetbulut Mirayimran gun boyu hep memede nerdeyse koala gibiyiz yapisik geziyoruz boylede bewlenmiyorsa daha nasil opcak bilmem yarimsaat 1 saat