Yasmin26 Tulayaras anne sütü alan 6. Ay mama ile beslenen 4. Ayda baslıyor ilk yogurt ve sebzelerler 1 çay kasıgı tadımlık 3 gün kuralı ile
Serracik Cnm annem ağzına çay kaşığının ucuyla yoğurt veriyor kahvaltıda bı iki kere tadını alsın diye doymak amaçlı değil ama dün doktora dedim böyle yapıyoruz diye emziryosan verme başlama dedi
Tulayaras Teachermom hyr çok hatta akıyor da göğüs pedi kullanmama rağmen üstüm hep süt oluyor daşiyor ama bebeğim gazlı olmasından dolayı çok emmek istiyor galiba
Sec61 Arslan2019 ben 4 aylıkta başlamıştım. Öyle 3 gün tadımı yapmadım aslında. Denediğim şeyleri bi gün tek verdim baktım alerji falan yapmadı ertesi gün arttırarak verdim. Şimdi çorba meyve muhallebi sabah kahvaltısı veriyorum
Sec61 Arslan2019 yoğurt, daha sonra sebze püreleri daha sonra çorbaya döndü ara öğünlere de meyve püresi koydum
Hakaninannesi Tulayaras iştahlı bi bebeğim var hem meme hem mama ile besliyorum kilosu boyu güzel dr umuz bu ay sadece elma armut ve havuç suyu tattırmamı söyledi. Dr ne derse onu yapıyoruz güvendiğimiz bir doktor. Bence dr unuz yönlendirmeden bişey yapmayın o yönlendirsin.
Gulcannnn Bende danışmıştım geçen hafta doktor kontrolünde 6. Ayı bekleyelim dedi bebegin kilosunda düşüklük olduğu zaman yetersiz kilo aldığında erken başlamayı uygun görüyormuş kilosu yerindeyse acele etmeyin bence