aysey07 Kızlar bebeğim 3 ay 15 günlük dişi çıktı biraz araştırdım normal felan yazıyor ama henüz doktoruyla konuşmadım bu kadar erken dişi çıkan bi problem yaşayan var mı acaba ?
ayisit aysey07 erken çıkarabilir normal. Eltimin çocuğu da 3 aylıkken çıkarmış şimdi 5 yaşına girecek ilk süt dişi çıkmış normal büyük dişleri geliyor. Erken çıkaran erken döküyor dişleri.
sarikavun aysey07 problemi siz yasarsiniz yakinda emerken isirmaya baslar. Dis cikaran bi cocukta nasil bi problem yasama ihtimalini dusunuyosunuz ki
alpaslanmom_ aysey07 bizimde o aylarda çok kaşırdı dişini doktoru bu kadar erken çıksın istemeyiz derdi ama çıkmadı
aysey07 pembekalanchoe teşekkürler kayınvalidem erken dökülür dişi felan dedi de acaba öyle birsey var mı diye endişe ettim
pembekalanchoe aysey07 zaten ilkokul çağında hepimizin döküldü ki. Yerine yenileri çıkar yine. Ön kuzu dişler çıkıyor zaten.
Retzja Oğlum 4. Ayına bastığı gün ilk 2 dişini çıkardı. Normal, hiç bir zararı yok. Erken çıkan diş erken dökülür meselesi de tamamen hurafe.