Hayat123456789 Kizlar merhabalar buzlukta kabak patlıcan var küp küp doğradigim onların kızartması olur mu acil cevap verinn
Hayat123456789 Pirasalipuding valla çiğden koydum türlü yaparım diye pirinçli falan ev halkı da kizartma yap bari dediler de ondan soruyorum
Pirasalipuding Hayat123456789 keşke bir tık öldürseydiniz koymadan önce, neyse inşallah sulandığı için tatsız tuzsuz olmaz
Hayat123456789 bebiskoveannesi kabak patlıcan karışık kabaklar yanıp kalmaz dimi patlıcan geç pişer diye biliyorum
bebiskoveannesi Hayat123456789 yanmaz da patlıcanlar biraz az kızarır. Ben olsan kızartma yapmak yerine yine onları kızartır üzerine de kıymalı sos yapıp musakka şeklinde yapardım
Hayat123456789 bebiskoveannesi uykusuzanne__ Tambirmom Pirasalipuding KahveliVera coldplayy Ayy kizlar valla ceserat edemedim bide patlarsa falan hemen menüyü değiştirdim yarın yemeğini yapıcam valla 2 kisiyiz zaten bugün babam istedi yarın oda yok 😂😂
coldplayy Hayat123456789 Az yağ koyup, onları da direkt ekleyip, tencerenin ağzını kapatın. Domates sos varsa biraz kavrulunca ekleyin. Granit tencere varsa çok iyi pişer.