Annesininguzusu Oğluma kaşık çatal almak istiyorum memnun kaldığınız tutması kolay olan modeller varmı dün bi arkadaşım gerek yok sizinkilerden ver faln dedi ama bilemedimde gerek varmı sizce
nnoktaa Annesininguzusu ben tupperwarein bebek için kaşık ve çatalını almıştım. Ancak oğlum bizim tatlı kaşığımız ve küçük çatalımızla yemeyi daha çok sevdi. Ben de zorlamadım.
NariNariKiminYari Annesininguzusu babyjem almıştım bizim kullandığımız çatallar fazla sivri çatalın küt olması gerekiyor
defnesmom3 Annesininguzusu bende büyüdükten sonra evdekilerden devam ettik almadım ikisi de aynı işlevi görüyor bir farkı yok bence
Annesininguzusu nnoktaa arkadaşımda öyle yapmış bebeğinin ilgisini çekmemiş aldıkları bilemedim bende ama yinede alırım denerim en azından😂
minikmisimben E bebekten almıştım ben normal çatal kaşık gibi ama sapları daha tombul ve küçük tutma açısından baya kullandık kullanıyoruz da babyco markası sitesinde var kapaklı kutusu var yeşil renk
minikmisimben Annesininguzusu rica ederim plastik gibi olanların çatalı çok tutmuyor çocuklar sevmiyor bence o yüzden bu çelik olanlar daha kullanışlı
Annesininguzusu NariNariKiminYari evet işte bende fark varmı diye düşünüyordum önemli çünkü sivri olmaması alayım kullanmazsa koyarım köşeye çok teşekkür ederim ❤️❤️
Annesininguzusu defnesmom3 bilemedim üsttede ucu küt falan demişler bebekler için olanlara teşekkür ederim yorumunuz için❤️
Annesininguzusu minikmisimben evt bende çelik düşünüyorum plastik var ama tutmuyor bir işe yaramıyor😂