Anne24 Butun gun evdeyız nasıl olduysa dunden berı burnu akıyo hasta olucak galıba engellemek ıcın ne verebılırım ıhlamur yaptım ıcırdım
canparcam123 Anne24 oğlum da ilk önce yavaştan başladı ne kadar burnunu temizlesem de doluyor doktora götürdüm burnu tıkalı temizle dedi fakat dünden beri öksürük başladı çok korkuyorum hafta içi başka doktora götürecem.
Sakura-chan Anne24 valla ben normalde hiç pimpirikli değilim ama geçen hafta 2 kes burnu aktı hemen doktora götürdüm. Kulakları iltihap olmuş . 1 hafta antibiyotik kullandık dün tekrar gittik doktora geçmiş . Sizde bence doktora götürün
Anne24 Ebrupolat_ yok gıtmedım öyle cok akıntısı yok ama baslamak uzere gıbı ne kullanılırkı bu durumda
Ebrupolat_ Anne24 Doktora git bence hayatım bizim önerdiğimiz şurupla olmaz bu kaç aylık? sağlık ocağın yakınsa oraya git
Anne24 Milaaa ben ıhlamur verıyorum ama bızım daha cok yenı cokta akmıyo sızın baya olmus doktora goturun bende goturcem cok olursa
Anne24 Sakura-chan ay kulak ıltıhabı cok kotu canım benım oldu daha yakın zamanda cok agrı cektım aman dıkkat et arkadasımın kızının her hasta oldugunda kulagı agrıyomus ıltıhap kurumamıs doktor böyle gecmezde amelıyat olur demıs
Anne24 Ebrupolat_ bugun kapalı sağlık ocagı oyle aman aman akmıyo ağlarken burnundan ses geldı de gördüm hemen ıhlamur yaptım umarım ılerlemez hep evdeyz aslnda kalabalıga gırdı bıraz heralde ondan oldu
Ebrupolat_ Anne24 Bende öyle ama çok yorum gelmiyor bizi mi beğenmiyolar acaba milletin postları deli gibi yanıt dolu 😂😂