simseklivekalpli Meme reddi yaşayan, çözüm bulan anneler nasıl çözüm buldunuz, yeni annelere de öneri olsun 👩🍼 En büyük sebebi biberon oluyor, bebek küçük ise biberonu kesmek en mantıklı çözüm, sizin düşünceleriniz neler 🩷
mommysena simseklivekalpli sık sık teklif ettim ben memeyi bu sayede doğum kiloma geri döndüm 😂 çok zorlu bir süreçti ağlaya ağlata tuttu zorunda çünkü siz bu bilinçle ilerlerseniz kolay olur. şimdi biberon ve emzik de kullanıyoruz onun da etkisiyle yine arada reddediyor ama çok şükür iyi gidiyoruz
patlakprezervatif simseklivekalpli meme ucum çıkmadı diğer meme ucum yara oldu. Emzirme danışmanından yardım aldım. Hem hastaneden, hem özel danışmandan, youtubedan emzirme videolarına kadar götürdüm işi 😊. Bebeğim büyüdükçe ve kendimi rahatlattıkça her şey daha kolay oldu. Stres her şekilde en büyük düşman 🌸
begumaras simseklivekalpli bazen biberon verince meme ile savaş ediyoruz süreç zor sabır istiyor sabredin ve meme vermeye çalışın geçecek♥️
ElisaMom_ simseklivekalpli 22 günlük bebeğimle bazen meme reddi yaşıyorum bende burda bekliyim,bu durumda hop hop yapıp memeyi tutmasını sagliyorum fakat başka öneriler varsa açığım
simseklivekalpli mommysena hahahha uğraşmak kilo verdiriyor evet 😄 büyük kızım biberon da kullandı silikon uc da ama reddetmedi, oğluma sarılık için kullandık hemen reddetti çocuktan çocuğa aşırı fark ediyor. Küçükse alıştırması daha kolay ama büyükse zor tabii
esraatli ElisaMom_ pozisyon değiştirmek çok işe yarar uzanarak ya da beşik formunda ters bir şekilde etkili olmuştu bizde
guulceem Bende bir aydan fazladır yaşıyorum bu durumu biberon kullanıyoruz gündüzleri doğru düzgün hiç emmiyor nerdeyse geçermi gerçekten atlatabilirmiyiz 🤧
barlas29 guulceem 2 ay 5 günlük oğlum malesef 20 gündür gündüzleri emmiyor gece sadece emiyor yoğumbakımda biberonla alıştığı için mi yoksa sütün fışkırdığı için sürekli genzine kaçıyordu bu yüzden mi meme reddi oldu anlamadım
esraatli simseklivekalpli Biz de 4. Ayda meme reddi yaşadık kabus gibiydi adeta ama ben o zamana kadar sadece bir iki defa biberon kullanmıştım . Çoğu zaman kendi kendine geçiyormuş ama bizde bir ay sürdü ama altında yatan başka sebepler de olabilir benim kızımın huzursuigu artınca doktora başvurduk ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendik en başta kabiken meme reddi başlamisti zamanla az sıvı alınca enfeksiyona döndü. Bir haftalık yatis sürecinden sonra kızım iyileşir iyileşmez tekrar memeyi tutmaya basladi
arzusssss 3 aylık kızım emzik, biberon kullanmıyoruz buna rağmen reddediyor. Sadece uyurken emzirebiliyorum çok yıprandım şimdi de uyutmaya çalışıyorum uyusa da emzirsem diye. Geçeceğine dair zerre umudum kalmadı 🥺
trkl arzusssss aynısını yaşıyoruz. 3. Aydan sonra bilinçli emziremedim . 1.5 hafta sonra 5. Aya gitcez hayla isteyerek gelmiyo sürekli mayıştırıp veriyorum çok yoruldum piskolojikmen 🥺🥺
ElisaMom_ simseklivekalpli yok hiç denemedim,aslında öyle korkuyorum ya üzerine yatarsam bişey olursa diye
guulceem simseklivekalpli aynen öyle sanırım upraşmak istemşyor malesef sütümde az zaten o yğzden mama takviyesiyle gidiyoruz hatta ağırlık mama p
arzusssss simseklivekalpli var şükür bazen tazyikten de istemiyor hatta. Büyüdükçe düzelir diyordum ama artık büyüyünce de düzeleceğine inanmaz oldum😔