sinakbs Arkadaşlar merhaba bebeğim 66 günlük yarın ilk aşılarını olacak ilk çocuğum olduğu için çok korkuyorum endişeleniyorum tecrübe anneler görüşlerini paylaşır rahatlarsam çok iyi olur benim için nasıl bir süreç oluyor 🥹
gizememre sinakbs biz gayet rahat bir süreç geçirdik biraz ağlıyorlar sadece o kadar ama o da iyilikleri için yapacak bir şey yok 🥰
karantomom sinakbs bizde de ateş, huysuzluk vs yapmadı. Rahat atlattık. Sadece aşı olurken ağlıyorlar. Endişe etmeyin. Umarım sizin bebeğiniz için de güzel bir süreç geçer 🥰
patlakprezervatif sinakbs çok rahat geçmişti. Ben çok endişeliydim adet olmasın diye ağlar gibi oldu kucagıma aldım an geçti 😄
nesemom sinakbs merhabalar gayet güzel geçiyor korkmayın koldan yapılan verem aşısında çok sıkıntı olmuyor ama iki bacaktan yapılan aşılar biraz yakıyor o yüzden ağlayabiliyorlar ama kucağınıza alıp sakinleştirirsiniz bizimki de ağlar gibi yapıp babasını görünce gülüvermişti :) ateş huzursuzluk yapabilir de yapmayabilir de her ihtimale karşı calpol bulundurun sağlıkla şifa olsun inşallah 🙏🏻🥰
brcus Merhaba bizde hiç sorun yaşamadık. Ateş huzursuzluk vs sanki 1 dk önce 3 aşı olmamış gibi saniyesine normal yaşama döndü 😂 yapılırken biraz ağlıyorlar sadece o kadar ben çok korkarak gitmiştim gece stresten uyku falan uyuyamadım hatta ama korkulacak birşey yokmuş
yanissa sinakbs bizimde ateşimiz çıkmadı ama eve geldikten sonra uykuya geçişte zorlandık biraz huzursuz oldu calpol verdim bir kaşık eve geldikten 1-2 saat sonra uyumaması devam edince geçti hemen uykuya zaten daha sonra sorun olmadı
sinakbs Kızlar aşımızı olduk saat 4 e kadar sıkıntımız yoktu ama 4 den sonra bebeğimin ateşi çıkmaya başladı 38,5 bile gördük maalesef calpol verdim ama şu an da 37,6 larda çok endişeleniyorum 😢😔
alpaslanmom_ sinakbs 38 i geçmediği sürece sorun yok doktorlar 37,5 ları ateş olarak saymıyor bile merak etme