sweet002 Kızlar 3. Cocugumu eylul ayında dogurdum Geçen hafta ilk ödemeyi aldım bankadan kartta verdiler. Bugün kasım ayında bakayim dedim ilkogretmenim uygulamasından cocuk kaydı bulunamadı diyor normalde ödeme bilgilerinde vardı şuan yok neden acaba
iyikianneyim55 sweet002 sanırım genel bu sorun benimde ikinci çocuğum ikincı ödemem yattı kartıda markette denedim oluyor nekadar kaldıgına bi bakayım dedim yakınlık bilgisi boş yazıyor dün görüyoken şuan giremiyorum
glsmbrnl sweet002 bende ağustosta 2.bebeğimi doğurdum daha hiç ödeme almadım. Ödeme listesinde Ekim ayı çıkıyor. Toplu aldınız mı öyle bişey var mı acaba
sweet002 iyikianneyim55 sanırım oyle çünkü ödeme bilgisi hiç yok normalde ekim ayının ödemesi görünüyordu suaan kayıt yok hic
sarezeyd iyikianneyim55 bende ödeme yatmış mı diye bakayım dedim aynısını söylüyor sistemsel bir arza sanrıım
hulyaakhan glsmbrnl ben de Nisan’da doğum yaptım bana da Eylül ayında yatmaya başladı . Aradaki ayları vermediler.
mahinur501_ sweet002 toplu alacak bişey yokki zaten 1 aylık almanız gerekiyor bebeğin doğduğu aydan sonraki ay sayılıyor 1 ay olarak
hulyaakhan sweet002 birkac gün öyle bir bildirim verip sonra düzeliyor. Ödeme tarihi düzenleme sırasında oluyor sanırım bende de oluyor bazen.
susamtanesi344333447747 hulyaakhan benimde öyle bugün gittim sadece 10 bin yatırılmış uygulamada 25 bin görünüyor ama
lina01010 sweet002 uygullama bazen öyle yapıyor. Girip çıkın tekrar. Silin tekrar yükleyin. Ama ödemeler ay sonuna kadar oluyor genelde. Misal bn 26 ile 30u arasında günlerde alıyorm. Halk bankı indirdim. Kartımın bilgileriyle giriş yaptm. Normal dijital bankacılık gibi bakıyorm. Bide yatınca msjda geliyor zaten aile sosyal bakanlığından
iyikianneyim55 lina01010 dahaönce halkbankasında hesabınız varmıydı bende indirdim müsteri ol kısmındam giriorum kimliğimi okutuyorum vs sonrasında eksik bilgi deyıp hata verdiriyor sizinde öle oldumu
iyikianneyim55 sarezeyd azönce girdim düzelmiş ama sadece yattıhı ücreti gösteriyor içinde nekadar kaldıgı görünmüyor