kevser79 Kızlar bu ay da aşımız var Kkk aşısıymış araştırdım fakat 1. Yaşda aynı aşı olduğu için yaptırmayanda varmış sizler yaptırdınız mı önerileriniz neler
eddm kevser79 bizde büyük şehirdeyiz ne doktorumuz dedi nede ben yaptırdım. İnşallah bir şey olmaz:)))
Deletedmom_216 kevser79 yaptirmadim. Salgin olsa bile 9. Aydan onceki bebeklere bulasma riski yok mu? İlla 9. Ay ve sonrasındaki bebeklere mi bulasiyo? Ben o mantigi anlamadigim icin 9. Yada yaptirmadim 12. Ayda yaptirdim ama zorunlu oldugu icin
ggrqnitt Evet salgın olduğu için tekrar dokuzuncu aya koyulmuş . Bizim yumurta alerjimiz var öncesi bebeğinizin alerjisi olup olmadığını öğrenin. Ben alerjisi olduğu için hastane ortamında yaptırmayı düşünüyorum.
aydint Deletedmom_216 zorunlu değilki, sağlık ocağında gerekli evrakları doldurarak yaptırmayabilirsiniz, 6.aydan sonraki aşıları yaptırmadım
Deletedmom_216 aydint sizin karariniz tabiki ama ben yaptirmayi tercih ettigim icin zorunluluk dedim. Aşi karşiti degilim 🌸☺️
glz2 kevser79 ikisini de yaptırdık içeriğinde yumurta var ve kızımın alerjisi olmasına rağmen yapıldı
pimpiriklianne43 kevser79 yaptırdım ebe aşı takvimine girdi demişti ayrıca hiçbir yan etkide yapmamıştı
glz2 beginnerrmomm ilk dozda kıp kırmızı oldu vücudu acile gittik gece ikinci doz için doktorumuz hastanede yapılmasını önerdi alerji bölümüne gittik oradaki Doktor bir kağıt verdi yarın gelin dedi Eşim işten izin aldı gittiğimizde biz size böyle bir şey vermedik işte saati gecikti falan dediler bir daha Sağlık ocağına gidip yaptırmak zorunda kaldık çok şükür bir şey çıkmadı İkinci dozda
glz2 beginnerrmomm denedik hala da yiyor sıkıntısı yok ama aşıda çıktı maalesef teste hafif çıkmıştı ama alerji doktoru mutlaka ver vücudu alışsın dedi
eddm kevser79 yazdığımı geri çürütmek istiyorum bugün sağlık ocağından hemşire aradı vurulması gerekiyor zorunlu dedi yarın gideceğiz.