sakdas berfinbagcj bestlak damla, lacmix tablet kullandım ben ilk 1 ay. Sonra humana çay içtim ve power pump sağım yaptım
dygskerem berfinbagcj stres yapma ve ilk fırsatta uyumaya çalış uyuyunca benim göğüslerim dolardı hep sütüm yetiyor düşüncesi olsun beyninde bol su sıvı tüket hoşaf yap tahin helvası kuru incir dereotu bulgur pilavı rezene iç artar canım bebeğinide bol bol emzir
gebesdogurdu berfinbagcj öncelikle sütüm yok diye stres yapma lütfen. Mutlaka sütün vardır bebeğin daha çok küçük ona yetıyordur merak etme. Buna inan ve stres yapma 🌸 sütün kalitesini arttırmak için tahin ve dereotu tüketebilirsin. Ben ayrıca solgar da kullanıyorum. Tahin,çiğ kuruyemişler, hurma, pekmezden karışım yapıp blenderdan geçirdikten sonra tüketebilirsin. Hem lezzetli oluyor hem de enerji veriyor. Bol bol süt olsun 🤍
rumeysadc1 Öncelikle stres yapma canım fırsat buldukça uyumaya çalış kendini yorma tahin, hurma, hoşaf, kuruyemiş, dereotu, yeşil soğan, bulgur pilavı bunlarla süt artıyor gerçekten
JollyBaby Gözünüz aydın. Öncelikle en çok süt yapanlardan biri uyku. Uyuyabildiğiniz kadar her fırsatta uyumaya çalışın. Sonra tahin helvası, bulgur, kayısı hoşafı, birde denemedim ama bozayi çok süt yapıyor dediklerini duymuştum. Ve en önemlisi su tabi ki. En azından 2.5 litre içmeye özen gösterin. Bol sütlü günleriniz olsun🌼
bademoms248_ berfinbagcj ya ben ilaç falan bilmiyorum hiç ama bulgur pilavı aşırı süt yapıyor ben 2 çocuğumdada akşam bulgur pilavı yerdim sabah göğüslerim taş gibi olurdu sütten bence kesinlikle denemelisin. Bunun yanında bol su ve mümkün olduğu kadar uyku
SheDoesntCare berfinbagcj üzüm pekmezi tereyağı ile karıştırıp kızartın ekmekle yiyin , bol bol su için , dinlenin bebek uyursa sizde uyuyun , kayısı suyu için