ek15 Merhaba deneyimli annelerim 2 yaş sendromu başladığını nasıl anlarız. Kaç aylıkken başlar ne zaman biter. Belirtiler nelerdi mesela bilgi verirseniz çok sevinirim
demetbaharemir ek15 merhabalae, benım kızımda 18 aylık gibi başladı. Zaten başlarsa cok net anlarsınız asla anlasılmayacak birsey degıl evlerden uzak 🥹 beni mahvetmişti kızım ama herkes yasamıyor galıba yada aynı şiddette yasamıyor
demetbaharemir ek15 benım kızım durduk yere aglardı herseye aglardı kafasını duvara vurur oyle aglardı, asla sakinleştiremezdim, aglaya aglaya uyuyakalırdı yarım saatın sonunda
Ayse81 ek15 Sinirlendiğinde yada istediği olmayınca kendini yere atmalar anne babaya vurmalar inatçılık ısrar etme uyku uyumak istemiyolar var da var bacım valla
ek15 demetbaharemir ayy benimki 22 aylık şuan fena huysuz sürekli ağlıyor evi birbirine katıyor. Sokakta sakindi şimdi dışarıdada cok yaramazlık yapıyor. Ve ayladır süren bir iştahsızlık var. Bugün hiçbirsey yemedi mesela sizdede mi böyle oluyor
ek15 demetbaharemir ovvv gerçekten sabır işi. Benimkide çok fena inanın cocuğa yaklaştığımda bile ağlıyor. Yani ağlamak için bahanesi çok. Sakinleşmiyor hiç umarım bian önce düzelirler
yagmur35yy ek15 hemen yazım bunla ilgili yazan varmi diye geldim şuan kizjm 2 ay sonra 2 yas olcak ve herseye hayır diyo kendi bildiğini yapmak istiyo bagiriyo agliyo kıskanç oldu hersey onun istediği gibi olcak ay yoruldun ya🤣
serendipity16 ek15 benim oğlumda 18 aylık olacak bu ara aşırı inat her şeye ağlıyor çığlık bağırma normalde istediği olmayınca başka şeyle unuttururduk şimdi yok sürekli ağlıyor erken mi sendroma girdiler anlamadım ki 😩😥