2prensesannesi30 Kızlar eşim ve abisi online satış yapmak istiyorlar.Parfum işi işte etiket olayı bide satış olarak online shopier hesabı düşünüyoruz.Arastirmami istedi Instagrami sen yönet dedi .Ama ben 0 sıfır bilgi yardımcı olur musunuz 🥹
cokbilmismom 2prensesannesi30 ben instagram üzerinden satis yapıyordum çocuk doğmadan önce bayada iyiydi satışlarım ama suan vaktim olmuyor yapamıyorum el emeği vakit işler benim ki. Shopier hesabimda var oranın avantajı kargo anlaşması oluyor kargolar piyasaya göre uyguna gidiyor ve kartla alışveriş yapabiliyorlar güven açısından müşteriler tercih ediyor. Parfümü kendiniz mi üreteceksiniz yoksa belirli bir marka mı satacaksiniz riskli bir iş parfüm deneden bilmeden bir kokuyu almak ben tercih etmem mesela. Giyim veya bijuteri sektörü düşünebilirler hiç sonu olmayan bir şey
2prensesannesi30 Mayissannesi34 shopier hesabında kargo ürün satışı nasıl oluyor 🫤 kayıt filan vergi fln
Mayissannesi34 2prensesannesi30 vergi vs olmuyor orada yani gene de sizin üzerinize olursa ev hanımlarının satışları için vergi dairesinde bir kâğıt çıkarırsınız onunla sorun olmaz. Kargo dahil ve hariç Olmak üzere iki satışı var ürünü girerken orada belli oluyor zaten. Kargo ücretleri çok uygun piyasaya göre
cokbilmismom Mayissannesi34 parfüm işinde vergi muafiyeti alamaz, el emeği kendi ürettiği ürünler üzerinden alınıyor o belge bende almıştım ordan biliyorum @2prensesannesi30