cilekkizz Bi kaç gündür şüpheliyim en son ne zaman regl oldum hatırlamıyorum. Sırf bu yüzden çok stresliyim 😭 evde test çubuğu yok şunu dene diyebeliceğiniz şeyler var mı
beyzanuroz cilekkizz valla biz eltime çamaşır suyuyla yapmıştık doğru çıkmıştı hamileymis bi dene istersen
[silindi] cilekkizz evde yapacaginiz hicbir testin dogruluk payi yoktur. Mesela camasir suyu testi demisler camasir suyuna kocaniz bile işese köpürür bunu deneyenler köpürdü hamileyim diyor inanmayin yani🤭 nobetci eczane bulun ve kaset test alin yada en garanti yarin kan verin
beyzanuroz cilekkizz youtubeden bakıp yapabilirsin ben ozmn adetliydim benim bardak kopurmedi eltimin bardak kopurmustu
myybabyy Ben yüzükoyun yattığımda göğüslerimin acımasından anlamıştım. Tabi herkeste olacak diye birşey yok.
cilekkizz [silindi] doğru söylüyorsunuz 🙂↕️ insan bu durumlarda sabırsız ve stresli olunca ne yapabilirim diye düşünüyor. Evde sadece Ovulasyon testim var 🙄
[silindi] cilekkizz insan bu durumlarda sabırsız ve stresli olunca ne yapabilirim diye düşünüyor. Haklisiniz suan ozel hastaneye direk kan verirseniz 1saate cikar en azindan kesin sonucu ogrenirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun