thingma Kızlar selam, bebişleriniz kaç aylıkken emekledi ya da emeklemeyi denemeye başladı? Her bebeğin gelişimi farklı tabii ama sormak istedim sizlere. Benim kızım 8 aylık tummy time’dan nefret ediyo ve emeklemek için bi denemesi de yok gibi geliyo bana.
eceayca thingma benimki 8. Ayda emekledi ondan önce 6.-7. Aylarda da sürekli deniyordu belli ediyordu emekleme çabasını tummy time a bayılan bi bebek belki de emeklemeden yürüyecek sizin bebişiniz sağlıkla büyütün ☺️
metemom_ thingma 6 aylıkken süründü 8 aylıkken tam anlamıyla emekledi ama çok hareketli bir bebekti her bebekte aynı değil bazıları bir yaşında emekliyor
zehrababy thingma 11. Ayda emekledi çevremdeki herkes aaaa daha emeklemiyo mu diye darlıyordu sürekli. 11. Ayda emekledi bir ay içinde de hemen yürüdü
thingma eceayca Sanırım tummy time seven bebekler emeklemeye daha çabuk başlıyorlar, sağlıkla büyüsünler 🙏🏻🥰
thingma canbartuuu Gelişim aşaması olup olmadığını bilmiyordum 😆 ben de emeklemeden yürümüşüm belki kızım da direkt yürür 🙏🏻😍
thingma zehrababy İnsanlar niye böyle tepki verir ki hiç anlamam yani. Her bebek farklı sonuçta. Anneler olarak bizim birbirimize sormamız normal de çevreden gelen bu tür sorular aşırı bayıyo, sağlıkla büyüsünler 🥰
zehrababy thingma aynen öyle herkes boş yapıyo sana ne benim çocuğum emekledi mi yürüdü mü. Hayır bide normal sorsalar tamam i yargıylayıcı bakışlar falan
babyisleeping thingma oğlum 8.5 aylık emeklemiyor. Ayaklarının üzerine nadir basıyor canı isterse yani, tutunup kalkma falanda yok. Biraz tontiş bir bebek ondan üşengeç dedi doktoru. Belki direkt yürürr aslında dert etmiyorum ama istiyorum tabi emeklesin tutunup kalksın falan ama yok yani sadece tekerleniyo sağa sola öyle gidiyor 😂
thingma babyisleeping Yaaa üşengeçliğini severim onun 🥹😍 benimki de öyle hiç emeklemeye niyet bile etmiyo 😆 canları sağolsun
thingma zehrababy Tahmin edebiliyorum. Bizim halkımız çok sever yargılamayı taa ki kendi başlarına gelene kadar, sonra birden huy değiştirirler, anlayışlı olurlar…