tyugsug meme reddi varsa ve sağıma başladıysanız isterse şu an 80 değil 20 çıksın önemli değil, düzenli sağdıkça sütünüz çok çok artacak. Sağımla besleme meşakkatli ama emzirmek de bence öyle, yani her türlü bu bebekler bizim sütümüzle beslenecekse bir süre çilesine katlanmak gerekiyor sağım ya da emzirme fark etmeden. Siz çıkan miktara takılmadan her 3 saatte bir sağın. Düzenli sağımla çoo değil 2 haftaya artış göreceksiniz sütünüzde merak etmeyin. Keşke bana da bir zamanlar bunları böyle söyleyen birileri olsaydı. Ben ne yazık ki deneyimleyerek öğrendim. Bilseydim sütüm başlarda çok az geliyor diye üzülmezdim. Ben de bebeğim memeyi reddedince 60-70 cc’lerle başladım sağımla beslemeye. Her 3 saatte bir düzenli sağdım, sadece gece uyurken 6 saat boyunca sağmadım. 1 aya kalmadan buzluğa atmaya başladım içemediklerini. Bestlak ve brewers yeast B12 takviyelerini kullandım sadece, bi de incir ve kuru dutla destekledim. Hala da onları alıyorum incir ve kuru dutu bıraktım ama takviyeye devam ediyorum