urazmeva Oğlum 1 ay 3 günlük sarılığı geçti sadece gözünde çok az kaldı. Sizde sarılık tam olarak ne zaman geçti bayanlar 🙏🏼
gizememre urazmeva canım tam olarak ne zaman geçti hatırlamıyorum ama gözlerinde ki biraz zaman almıştı
esiilaa urazmeva gözden en son geçer biraz sürebilir bizimkisi 40-50 günü bulmustu tamamen bembeyaz olması önemli olan kasıklara kadar inmesinin düzelmesi eğer alt taraflarda yoksa gözlerine takılmayın
alpaslanmom_ urazmeva yani sarılıktan hastanede yatmış bir bebeğim var o yüzden bu durumu çok araştırdım hafif olduğuna emin misiniz çünkü en son göze iniyor sarılık ?
katya59 urazmeva 23 günlüğüz yeni yeni geçiyor vücudundan, gözlerinde hâlâ var doktorumuz gözlerden geçmesi uzun sürer dedi
urazmeva gizememre sadece gözünde var oda çok az yani tehlikelimidir bilemiyorum yarın dr a soracağımm beslenmesi bez sayısı kakası uykusu herşey normal sık sık emziriyorum sarılık beyine zarar veriyormuş sanırım ama hangi durumda bilmiyorum 🤷🏻♀️
urazmeva alpaslanmom_ bugün götürdüm dr sadece gözünde kalmış dedi normal dedi🙏🏼 oda zamanla geçecekmiş