alynabatmaz Kızlar selam kızımın kulaklarını deldirmeyi düşünüyoruz hafta içi küpelerinide aldık 😊 ama korkuyorum . Aynı durumu yaşayanlar bana bıraz bılgı verırı mısınız lütfen o süreç ağrılı gecıyormu vs kulaklarıyla cok oynuyormu
binnur37 alynabatmaz Ben 1 yaşında deldirdim o an ağladı sonra ağlamadıda elinide götürmedi . 10 gün sonra altın top tüpe taktım belli bir süre kullandık ama onunlada yatınca arkası kafasına batıyodu yara oluyodu bende halka küpe taktım alıp taktım top küpeleri satıp şuan 2.5 yaşında sorunsuz kullanıyoruz .. Delinirken dikkat et eşit olsun iki kulak bizim birtanesi farklı oldu biz çıkartıp ertesi gün yeni deldirdik .
arven2024 alynabatmaz 13 aylıkken deldirdim şuan 22 aylık hiç problem yaşamadım ağlamadı bile anlamadı 😃
alynabatmaz binnur37 bende top küpe cok ıstedım de kuyumcu dedı ne kadar arkasını kısaltsak batar deyınce vazgeçtik. İnsallah esıt delerler 😊
alynabatmaz livanurvealpinannesi61 bende cok kararsız kaldım doktorumuza sordum 1 yasa kadar önermiyorum ben dedı ama sana kalmış dedı böyle bı karar aldık bakalım
semanurmihra alynabatmaz 1,5 yaşında deldirdim ,deldirirken ağladı o da kafasını tuttuğumuz için sevmiyor dokulnulmasını 1 dk da sonra sustu ağrı sızı çekmedik yara olmadı krem verdiler mikrop kapmasın diye 15 gün onu kullandık sorun olmadı
Kuzularinanasi alynabatmaz 6 yasinda kendi istegiyle deldirdii kizim.bence 5 6 yasa kadar gereksiz .yine de siz bilirsiniz
iroados Kuzularinanasi bence de çocuğun kendi isteğiyle yapılmalı sonuçta onun bedeni ve süs en nihayetinde. Altın bileklikler vs çok daha iyi bence
ymrayse alynabatmaz ben tam 1 yaşına girdiği gün deldirdim sprey sıkıp uyuşturdular hiç hissetmedi bile sadece tabancanın sesinden irkildi korkma
zeyn6 alynabatmaz kızım 2 yaşındayken eczanede deldirmek istedik malesef durmadı bir kulağında küpe var diğerinde yok olmicak yere atış yaptılar çıkardık o an şimdide asla kabul etmiyo kulağını deldirmeyi tek küpeyle geziyoruz çocuk kendi istediğinde takılabilirmiş pekala ben heves etmiştim ama gereksiz bi travma yükledim yavruma
alynabatmaz zeyn6 aa cok gecmıs olsun uzuldum gerçekten . Cevremdekıler de aynı anda deldırılmesı gerektıgını söylüyor o ankı acıyla 2. Istemıyırlarmıs çocuklar
Tutaste_ alynabatmaz b3bce dislerinin hepsi bi çıksın bide kızınıza sorarsınız isterse deldirirsiniz.ben cok istiyorum kupe takmak ama asla 5 6 olana kadar deldirmem yani bide sorarim
papatya5858 alynabatmaz üç yaşında kızım bn arabada otururken babası kızım ile gidip kulağını deldirip getirdi o an şaşırdım ama sevindim.Bn cesaret edemiyordum sdc delindigi an ağlamış sonra susmuş banada gülerek gösterdi kupelerini.Agri flnda olmadı şükür kly geçti
Pamukhanim_ alynabatmaz 10 buçuk aylık deldirdim deldirirken ağladı 1 dakika sonra sustu bir daha da bir sorun yaşamadık 1 hafta falan oynadı sağ kulağını sonra unuttu
_lavinia alynabatmaz 5 yaşında deldirdim aslında deldirmeyi düşünmüyordum büyüyünce kendisi isterse deldirir diye ama 5 yaşında kendi istedi küpe takmak istiyorum diye çok ısrar etti ağladı bende deldirdim 5 yaşında olmasına rağmen sorun yaşamadık hep kremledim temizledim ağrılı geçmedi pek
crybaby alynabatmaz bir buçuk yaşında ve deldirmedim ilerde kendi istediği zaman deldireceğim ,doktora sorduğumda 3 yaşından önce tavsiye etmiyoruz demişti.