Deletedmom897 Kasım ındırımlerınde almak ısteyenlere de fıkır olsun, katlanması kolay mı katlandıgında ne kdr kuculuyor ornekle anlatabılır mısınız pratık mı, katlanmayan modellerıne gore baska bır farkı var mı?
gizematadeniz Deletedmom897 ben iki modeli de yerinde inceledim. Katlanmayan aldim. Katlanmasi asiri zor, sanki bir iki Katlanmaya elinde kalır gibi o parcalar o kadar zor. İkincisi katlaninca öyle minicik falan olmuyo. Cok buyuk bir fark yok yani. Koltugun birini yatirinca bizim arabaya (b suv bi araba) cok rahat sigiyor. Arkasına sepet taktim çok kullaniyorum sepeti. Katlananda takilamazdi. Cogu ozellik eksi yani katlananda bence
momas Deletedmom897 katlanmayan aldım zaten parçaları kolay çıkıyor sığmadığı zaman çıkarıyoruz hemen
Minel-inannesi Deletedmom897 bizde katlanamayan var. Binek araca koyarken sadece tentesini çıkarınca bagaja sığıyo. Ama diğer parçalarıda çok kolay sökülüp takılıyo
Betulsark Katlananın ayak koyma yeri çok rahat değil çocuğu zorluyor ve katladığı için durmadan iniyor. Yapı olarak bi tik daha farklı katlanmayan daha sağlam geldi ve kızım ayakları ile daha rahat etti bacakları bi tik uzun olduğu için katlanmayan tercih ettik illa katlanır istiyorsanız doona bakın ama bence gereksiz pahalı
Dedektifgadget babybabyt link atmak yasak mı bilmiyorum ama baby toys oturaklı Scootter yazınca çıkıyor 2300 e aldım
atarepla Ben katlanan aldım bazen gerçekten işe yarıyor mesela uzun yolculuğa çıkarken bagaja hem bavullar hem bebek arabası hem glober koyarken katlanmadan mümkün değil. Ama bagaj boşsa günlük kullanımda hiç katlamadan koyuyorum.
damlaozzz Deletedmom897 Katlanması zor gelmişti bize gösterildiğinde iki modelde vardı mağazada satıcı bana aradaki fiyat farkını vermenize gerek yok katlanmayan alın bence dedi bizde öyle aldık memnunuz