seyma0661 Fisher Price Amazon’da 1.700tl. Bebeğim şuan 8aylık olmak üzere size gerekli mi? Emekliyor kollarından tutunca da yürüyor ama bu kadar para vermeye gerek var mı acaba bilemedim. 500e de var
metemom_ seyma0661 kızce o kadar para verme kullanmayan da oluyor sonra yürüyünce sana yük şu ilk arabam olanlar varya onlardan al daha çok kullanır
Seryy_ seyma0661 başka modellere de bakabilirsiniz o biraz bebekler için kısa kalıyor biz kullanamamıştık başka marka almıştık yinede aklınızda bulunsun 😌
momas seyma0661 ben almıştım 2. El daha çok önündeki düğmeleriyle falan oynamıştı ittirme olarak çok kullanmadı açıkçası ama müzikleri falan hani oyuncakları güzeldi
Minikprenses_1 seyma0661 uzun süreli birşey değil ki oğlum çok az kullandı başka bir markaydı O paraya daha uygun alıp geri kalanına başka bir ihtiyacın karşılarsınız bence
cokbilmismom seyma0661 ben iyi ki almışım türüme arkadaşı ondan sonra yürümeye başladı keşke daha erken alsaydım demiştim. Şimdide müziği ve üzerindekilerle oynuyor seviyor hala. Ama ben fisher almadım pilsan happy aldık üzerine baya eğlenceli çocuk için
gurbetteanne10 seyma0661 bende çok merak edip almıştım ama bebeğim bir kere kalkıp tutunup sürmedi yürümeyi öğrendikten sonra evde sürdü 😅 ışıklı sesli üstündekileri oynuyor hâlâ benimki zebra lı model
birannebirogull seyma0661 ben letgodan ikinci el aldım 500 tl gibi bi civara fisher price markasının gerek yok bence I kadar vermeye ordan bakın isterseniz sizde