zcokgecim Merhabalar yenidoğan ıslak mendillerini ne kadar süre kullandınız normale ne zaman geçiş yaptınız
MerveYavuzalp zcokgecim normallerin içinde zararlı kimyasallar var. Yenidoğanlar temiz içerikli oluyor. O yüzden sürekli devam etmeyi düşünüyorum
Rrraaaiiinnn Tuuce7 merhaba ıcerıgın ı okudunuz mu hıc ıslak mendil molfıks in bence bakın tanıtım amacı ile verdiler bana kendime kullanıyorum acıkcaası
Ahsenimm zcokgecim bizde yenidoğan kullanıyoruz 9 aylığız ama artık onunla temizlediğimde kaka kokusu kalıyor bizde sizde de oluyor mu koku kalmasın diye 3 4 ıslak mendille siliyorum ama yinede değiştirmemiş gibi kokuyor sizdede oluyor mu ben değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden yoksa bi sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar
zcokgecim Ahsenimm evet kokusuz olduğu için yenidoğanlarda kalıyo koku idrarını yapsa bile pis kokuyo o yüzden sordum bende diğerlerinemi geçsem diye 2 günde 1 paketi bitiriyorum kaka yaparsa
Ahsenimm zcokgecim aynen canım bende çok bitiriyorum yinede kalıyor koku büyük paket almıştık o bitsin değiştireceğim bende
Ecis Benim kızım 13 aylık ve doğduğundan beri sadece pamuk ve su kullanıyorum. Ne biliyim güvenemedim hiç birine. Ben şahsen kendimde kullanmam ıslak mendili. Dışarı çıkacağımda küçük su termosuna sıcak su koyuyorum, pamukla o şekilde temizliyorum.
MU-MU zcokgecim uni bayb kullanıyorum canım bence tuvalet eğitimi verene kadar kullan çunku en katkısız yenidoğanlar oluyor