Facebookta ahmet apa ile yitik şifanın izinde diye sayfa var. Ahmet bey 9 seviyeden oluşan ve yaklaşık 6-8 ay süren bi program hazırlamış. Bu seviyeler tamamen şifa bulmamız beden temizliği yapmamız için . Aidin salihin söyledikleri şeyler dahilinde seviyeler yapılıyor. karaciğerini kaybetmekte olan insanın mesajını 47 yaşında hamile kalan bi bayanın mesajını ağır böbrek hastasının mesajını okudum.. pco hastasıyım 1.5 yaşnda kızım var 3 klomen denemesinden sonra olmuştu.
bende bu uygulamayı 3 hafta yaptım 4 kg verdim ilaç kullanıyordum doktor kontorolünde ilaç yumurtalarımı 6 ay durduracak sonrasında bıraktığımda çalışacaktı. 3 aydır ilacı içiyordum bu ay 5 gün içememiştim . Salı günü doktora gittim böyke böyle yumurtlama oldu akıntıdan hissettim dedim doktor öyle şey olmaz dedi imkansız ilaç durdurdu dedi. Sonra muayene etti ve şok olduu aaaaa burda yumurta var ve hatta hamile olabilirsin dedi 🤭 şuan bekleme sürecindeyim sonuç kesinleşsin diye... ama eğer hamile değilsen devam edicem 3 haftada böylesi bi gelişme olduysa 6 ayda ne olmazki ? Sizlerde eğer yapmak isterseniz bakabilirsiniz. Çevrenzdekilere sölüyebilirsiniz....