ilaydazeyd canım benim bebem de tutmuyordu en son çare ablamın zamanında yaptığını yaptım . Ben tabi yapınca bebeğim 1 aylıktı sizin 2 aylık bir sorun olmaz bence . Parol varya ateş düşürücü 2 . Ay aşısı olunca muhakkak hemşireniz vermiştir işte bu phlips avent emziği olsun hafif şuruba batır bebeğin ağzına ver kendisi emecek zaten bir kaç defa bunu yap bir bakmışsın bebeğin tutuyor . Mesela emzirdin ya bebeğini doyduğunu anladığın an memeni çıkart ağzına emziği koy öyle de tutar . Emzik büyük bir kolaylık gerçekten yemek yerken lavaboya giderken veya dışarda hastane de kurtarıcın oluyor . Benim dediklerimi yap tutacağından eminim çünkü benim bebeğim tutmuyordu ben artık pes etmiştim sonra annem sağ olsun denetirdi . Ayreten şurup kötü değil bebeğinin kulağı karnı ağrıyorsa da iyi geliyor rahatlatıyor bebeği canım ❤️ve ben aventin emziğini aldım onu kullandım başka hiçbir emzik kullanmadım kızım şuan 3 aylık hala aynı emzik farklı farklı emzikler alma deneme . Aventin emziği tamamen mükemmel . Ayreten sen emziği ağzına koyunca midesini bulandırıyorsa Buda normal meme ucu küçük olduğu için o emzik onun ağzına büyük geldiği için normal olarak istemiyor lütfen dene ve eğer olumlu olursa bana haber verirsen çok mutlu olurum merak ederim 😍❤️♥️