humanur09 Hanımlar YouTube videosunda bir bayan Hepsiburada Trendyol’dan almayın garanti kapsamında değil diyor siz bir sorun yaşadınız mı böyle bir şey var mı alanlar deneyimlerini paylaşabilir mi
tralicem humanur09 Yoğurt makinası aldım Hepsiburadan gecenlerde bozuldu garantisi vardı gönderdik yapıldı geri geldi.Kurutma makinası aldım iki yıl oldu bozuldu yapıldı geri geldi 3 kere bozuldu geldi gitti sistemsel arıza dediler sıfır ürün göndericeklerini söykediler.Trendyoldan mikser aldım parçası kırıldı değişim yapıldı geri gönderildi.Garantisine bakın onaylatın.
kabakcekirdegi humanur09 Ben trendyoldan almıştım alırken Maşallah diyim 4 senelik oldu hala taş gibi 🧿🧿🧿🧿
ciray humanur09 ben trendyoldan aldım, içinden garanti belgesi çıkıyor, iki yıldır ajtif kullanıyorum, sorun yaşamadım bilemiyorum ileri de nasıl olur ama belgesi olduktan sonra gerekirse firmaya mail ile ulaşabilirim diye düşünüyorum.
tralicem kabakcekirdegi Satıcıya sor butonu var alacagınız ürüne girince oradan yönlendiriliyor teknik destek veya ürün özelliği markanın numarasını internettende ulaşıp müşteri hizmetinden yardım alabilirsiniz ama önemli olan güvenilir satıcı
tralicem tralicem Evinize gelen ürünü kapıda da onaylatıyorlar garantisini ama alıp müşteri temsilcisini arayıp sisteme kayıt ettirmek biz bir kaç ürünü öyle yaptırdık her ürün için geçerlimi bilmiyorum