asam Aliasaf44 philips 7000 cok memnumum ama hangi ilde yasiyosunuz bilmiyorum eger bulundugunuz ilde servisi varsa roborock alin cok daha guzel
yakartapu Seyma_29_ ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Ben de bugün alacağım. O modelin su haznesi çatlaması ve yetkili servisin az olması problemlerini okudum, doğru mu?
zeynebimd Dreame z10 pro kullanıyorum benze memnunum alıcaksanız çöp istasyonlu olanlardan alın aşırı pratikmoluyor
yakartapu asam ben de roborock sonic ve philips 2000/27 arasında kaldım. Bugün alacağım. Roborock servisinin az olması sorun olur diye çekiniyorum. Philips her ilde var. Ne yapsam ki?
Nacafa yakartapu ben bir yıldır kullanıyorum herhangi bir yerinde kırılma olmadı. Sizin dediğiniz su haznesinin kırılmasi çok ciddi darbeler alırsa olur
Seyma_29_ yakartapu 1 yılı geçti alalı süpürmesi,silmesi gayet iyi.Ben alırken de servis sıkıntısı vs varmış duydum diye dile getirmiştim.oradaki arkadaşta artık yeni servisi açıldı sıkıntı yok dedi.Ben bir çok marka araştırıp gitmiştim hatta tek tek inceledim roborock üzerine şuan piyasada yok denildi.Benim abimlerde xioami kullanıyorlar şuan alacak olsak roborock tercih ederdik demişlerdi.Parca vs konusunda da sıkıntı yok ben filtre olsun paspas olsun ömürleri dolduğu için sitedende rahat temin ettim.Birde ben beş yıllık garanti yaptırdım herhangi bir kırılma vs durum söz konusu olursa tamir değil direk degisim yapmak için
asam yakartapu bende o yuzden philips aldim servis yok burda die ondan da memnumun guzel silmesi falnda guzel
emosss__ Dreame L40 aldım hiç memnun değilim bugün iade edeceğim. Araştırdım plihips 7100 seri çok iyiymiş ona bakacağım
yakartapu Nacafa alışveriş sitesinde yorum okuyorum, yaklaşık on kişi bahsetmiş bu sorundan. Elektronik alet şans işi derler ya, o hesap sanırım
Bihterrr Aliasaf44 roborock q8 max pro 2 haftadır kullanılıyorum daha önceden almadığıma öyle pişmanım ki
prenseesannesiii Aliasaf44 Roborock Q8 max pro kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim🌸 Roborock S8 pro’yuda önerenler çok fazla bence ikisi arasında bakabilirsin. Hatta şuan Kasım indiriminden faydalanmalısın 😌
sedefbasan Aliasaf44 Roborock Q7 kullanıyorum neredeyse 3 yıl olacak gayet memnunum üst modelleri daha iyidir tabi
elmaelmaelma Roborock s8 maxv kullanıyorum, memnunum. Her işini kendi yapıyor. Ben sadece suyu bitince dolduruyorum, kirli su haznesi dolunca boşaltıyorum o kadar.