Tatlican Kızlar uyku tulumlarınız sadece kumaşmı yani içinde pamuk elyaf hiç bir yer yokmu Ben trenyoldan aldım sadece 2 kat kumaş bu ısıtırmı. Geri iade mi yapsam
Seryy_ Tatlican LCW kullanıyorum hiç böyle problem yaşamadım içleri gayet güzel oraya bakın isterseniz
[silindi] Tatlican geçen sene elyaflı almıştım ama terletti bu sene sırf pamuktan kat kat kumaş olandan aldım
Gamzelikiz_34 Tatlican ben almıştım bir keresinde ablacığım giymedi hiç boğuluyor galiba onu çıkarttığım zaman susuyor yatıyor aslında fazla kalın olmasa iyidir
Gamzelikiz_34 Tatlican Geri iade yap ablacığım elinde kalmasın Trendyol‘da hiç anlaşamıyorum ben zaten ne istesem hep yanlış getiriyorlar😅
Tatlican Gamzelikiz_34 Yok bu yanlış değil. Kardeşim dikkat etmemiş elyafsız olduğunu belirtmişler herkes memnun muş yorumlarda🤷♀️
adaatuna Tatlican elyaflı almıyorum tercih etmiyorum pamuklu sadece kumaş olanları alıyorum 1 tog evin 21-23 derce
Gamzelikiz_34 Tatlican demek ki benim şansım öyle çıkıyor iade et ablacığım hiç uğraşma daha kalın olanı alırsın🥰