26 aylık mesela eline birşey veriyorum babana götür diyorum götürmüyor o nesneyi alıyor yere atıp inceliyor, oyuncaklarından daha çok tencere tavalarla kaşık kepçe mutfak aletleriyle oynuyor tencere kapaklarını yere vurup sallanmasını izliyor, arabalarlar oynar dÜzgün sürüyor, konuşması geride, kelime var cümle yok, burnu akınca mendil getirir burnunu silmem için, biberonunu getirir süt koymam, için, doktora niye götürmüyosun derseniz götürdüm degerlendirme sonucu otizm degil dedi,ama normalmi nesneleri yere koyup sallanmasını izlemesi , hergün kartlarla kitaplarla bir saat çalıstrıyorum o kartları kitapları alıp yere atıp kalemle çizgi karalıyo, ben tekrar ediyorum kelimeleri gülüyor sadece bana bakıp hecelememe gülüyo galiba, ekran mağduriyeti yok. Son günlerdede istedigi şeye izin vermeyince yere atıp kafayı vurmaya başladı, konuşma terapisti için görüştüm bana 3 yaşında görüşelim dediler , bu otizm insanı cok kuşkulandıran bir durum, bir gün diyorum ki var gibi nr gün diyorum ki yok gibi, babası asla kabul etmiyor bir sorun görmüyormuş cocugumuzda