aslandinc Bu başvuruyu her ay mu yapıcaz yattıktsn sonra yoksa 1kere mi yapılıyor her ay yatıyor mu ???
ozdenizzz aslandinc başvuru 1 kere yapılıyor onaylandıktan sonra her ay halk bank bankasından alabilirsiniz fakat 2. Bebeğiniz için yatan 1.500 lira ise orda hemen size kart çıkartıyorlar onu alarak her ay bankaya gitmeden ATM’den çekebilirsiniz.
brgl42 albaayrk ilk çocuğum benim eylülde doğum yaptım ekimin 30 unda yatıcaktı çekmedim sisteme baktığımda gözükmüyor
esm15 brgl42 yok yatarsa zaten hesabınızda duruyor halk banka gittim kimliğimi verip imzayı atıp paramı aldım çıktım anca gidebildim o ne kadar zaman önce yattı tam bilmiyorum ama
aslandinc ozdenizzz ben 3 doğum yaptım 2 . Bebeğim erken doğdu ve 1 ay yaşadı yoğun bakımda kaybettik sayılıyor mu bilmiyorum
ozdenizzz aslandinc allahım sana sabırlar versin 3 çocuk olarak sayılır mı bilmem ama 2 çocuk kesin sayılacak 1500 tl
aslandinc YorgunAmaMutluAnne 3. Çocuğumvama şöyle 2.bebeğim doğdu kimliği herşeyi var 1 ay yaşadı kaybettik erken doğum şuan 3. Bebeğim