MiracAlpinveUmutunAnnesi ummukerem 28.03.2014 😇 Ilk sevgili olma tarihimiz. Daha öncesinde bakışıyorduk 😍 karşılıklı iş yerinlerinde çalışıyorduk
ozr42 ummukerem ben çorumda okudum eşimde amasyadaydı . Yıllık izine çıkmıştı . Memlektine uğramadan ilk görüşmemiz terminalde olmuştu bi kafede oturmuştuk . Kavuşma diyelim biz ona 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir gizememre aynı il değilse neden yazdın diyeceksin ama yakın zaman olduğu için söylemek istedim 🥹😂
ummukerem mamacitaa_ ağrısı falan çok oluyormuş zaten ya bakalım Rabbim yardımcımız olsun çarçabuk toparlasın inşallah, çok teşekkür ediyorum çok incesin hatırlaman çok mutlu etti🥹💖
sek_kahve ummukerem 10 haziran 2016da tanışmıştık, 10 gün sonra sevgiliydik. Ama o esnada ben memleketteydim telefon üzerinden sevgili olduk yani. İlk buluşmamız kaçıncı günümüzdeydi hiç hatırlamıyorum. Kadıköy rıhtımda buluşmuştuk onu hatırlıyorum. Bir de yanına gider gitmez o gerginliği atmak için koluna girmiştim hemen.
Beyninizikullanmakucretsizdir gizememre evet 10 yıl oldu evlilik olarak da 8. yıla girdik 🥹 İzmir’de sanmış olabilirsin kız o yüzden dedim 😁
ayazannesii ummukerem ekimin 10-15 arası tanıştık tam gün hatırlamıyoruz 2023 te sosyal medyada tanıştık 23 ekimde kaçtım 27 ekim de evlendim 29 elimde el öpmeye gittik baba evinde söz-nişan yaptık 5 kasım kına 6 kasım 1.düğün, 11 kasım 2. Düğün oldu 😄
gizememre Beyninizikullanmakucretsizdir ha yok kuzu ben yıl olduğunu anladım 😂 biz evleneli 3 yıl oldu daha uzun bir süre sevgili kaldık 😂
Pamukhanim_ ummukerem 01.10.2020 de tanıştık iş yerinden biliyorduk birbirimizi ilk 17.10.2020 de buluştuk ama parkta bu arada 01.10 kızımın doğum tarihi aynı zamanda 🥰😅
anonimli 09.07.2021 de girdiğim iş yerinde herkesin onun adından bahsetmesiyle tanıdım 20.08.2021 de buluştuk, 22.08.2021 de gece tam 00.00 da tüm yolların çiçektir senin mesajıyla sevgilim oldu🥰 halâ da sevgilim derim canım kocama😂🤍
Hemdem__ ummukerem 2008 de tanıştık askerden gelmişti sonrasında 4 Aralık 2009 da sevgili olduk 2 gün sonrada ilk buluşma gerçekleşti.Bir kafede buluştuk biraz gezdik sonrasında yağmur çok yağınca kahvehaneye girip oturmak zorunda kaldık çok komikti 🤣🤣 2018 de evlendik 🥰
merverol28 ummukerem iş yerinden birbirimizi tanıyorduk ama first date 08.08.2023 😄 biz de üsküdara gitmiştik ilk kız kulesinin karşısında korcana 😂