elf68 Kızımın saçı uzayıp gürleşsin istiyorum ecowell ve baby ecolatıer diye şampuan duydum kullanıp memnun kalan var mı hangisini almalıyım sizce?
nnoktaa elf68 ecowell kullandım hatta ara ara hala kullanıyorum. Bir de tam temiz içerik olduğu için şimdi iva natura kullanıyorum.
namkoll elf68 Ecowell kullandım 2 sene gürleştirdi mi hayır kızımın saçları ince telli Şuanda Siveno kullanıyorum kızıma Buda güzel
livanurvealpinannesi61 mamacitaa_ dalin çok göz yakıyor uni baby de aynı kimyasal var çok fazla. Bize kimyasallı şampuanlar iyi gelmiyor hiç eşim diyor pahalı yapacak birşey yok diyorum artık
livanurvealpinannesi61 elf68 ecowell kullandım aşırı göz yakıyor. Bize iyi gelmedi. Birçok marka kullandım ıva natura ve pureesed Güzel göz yakmıyor.
Gamzelikiz_34 elf68 ben iki kızıma da Dalin kullanıyorum hem saçım bakımınıda kullanıyorum banyodan sonra spreyi de kullanıyorum
kmomm Pureseed içeriği temiz çok güzel.Ama ben Mamaaura kullanıyorum. Mamaaura da kendi sitesinden alırsanız 3 al 2 öde oluyor. Ben gün aşırı yıkamama rağmen 4 ay gidiyor bir şişe küçük bir miktar bile yetiyor. Hem gıda kökenli göz yakmıyor hemde köpük ağzına girerse zararı yok.