incim12 Başıma gelmez dediğim şey geldi kondom içimde kaldı 😭 ertesi gün hapı içmem gerekiyor sanırım eczaneye ne demem lazım bunun için bir de emziriyorum inşallah hemen içersem bir şey olmaz
aysebb incim12 Ertes72 alabilirsiniz emzirirken. 6 saat kadar emzirmeyip sonra sağıp emzirebilirsiniz ben böyle biliyorum
siriuss_ Ella olması lazım ben de attım bu ay. 3 ay adet düzensizliği hayırlı olsun. İşe yarıyor hap için rahat olsun
ilknuryasa siriuss_ merhaba ben 1 hafta önce içtim ama geçmeyen bir mide bulantım var acaba öyle bir etkisi var mı sizde de oldumu
tugbisssdgshsh siriuss_ merhaba bende ilişkiye girdim prezervatif yırtılmış ti ama 29 saat sonra alabildim Ella hapı kullandım hamile kalirsam korkuyorum bebeğim emiyor bir buçuk aylık Yeni sezeryan doğum oldum çok korkuyorum nolur görün
incim12 tugbisssdgshsh merhaba ben hemen 1 saat sonra aldım bugün de 2 gün gecikmeyle adet oldum çok şükür
OzlemDoganay incim12 çok şükür. Bende malesef kullanmam zorunda kaldım oğlum 15 aylık ama sık emiyor. Sütümü hep sağıp attım ama 8 saat ancak dayanabildi emmeden. Şimdilik bir problem yok gibi görünüyor inşallah olmaz çok tedirginim