busra-krl07 Kızlar bana eşimin whatsap konuşmalarını kendi telefonumda görebilmem için bir uygulama lazım. Ücretsiz olursa iyi olur. Yada abonelikten geri hemen cikabilecegim.
efeninannesi4207 busra-krl07 wtsp web ındırceksiniz onun telefndaki karekdunu okuttuğunuz zaman takip edersiniz ama onun wpsinden bildirimleri kapatmanız lazım yoksa takip ettiğinizi bilir
denizz42 busra-krl07 telefonun markasına göre değişiyor mu bilmiyorum ama dual chat diye bir uygulama var
sukran3535 busra-krl07 Yani ben Birtane kullanıyorum ama burdan söyleyince başıma bir şey gelmez dimi 😅
sukran3535 mgkurt busra-krl07 WScanner diye bir uygulama uzun zamandır kullanıyorum asla anlamadım eşim bildirim falan gitmiyo. Sadece mesajları ondan önce okuma okumamalısınız.
kabakcekirdegi busra-krl07 Niye böyle bir şey yapıyorsunuz ki yanındayken alın bakın neye bakacaksanız
kabakcekirdegi busra-krl07 Farkederse işler daha sıkıntıya girebilir sizin için çünkü kim olsa rahatsız olur. Kocam bana böyle bir şey yapsa çok sinirlenirdim . En temizi yüzleşmek bence şüphe ettiğiniz bir şey varsa