yagizsmom Selam kızlar ek gıdaya başlıcaz emin olamıyorum oioi mi alsam munchkin mi alsam yoksa melamin tabaklardan mı alsam? Sizler ne kullanıyorsunuz?
emliy yagizsmom Diğer ay başlayacağım ek gıdaya.Çok araştırdım ve çelik ama altı silikon ve vantuzlu aldım.
gizememre yagizsmom kızım 14 aylık 6. Aydan beri oioi set kullanıyorum çok memnunum , makinaya atmazsanız ve haftada bir karbonatlı sıcak suda bekletirseniz koku yapmaz 🥰
[silindi] yagizsmom hicbiri😉 2sinide kullandim igrenc koku yapiyo cocugu yemekten sogutmustu normal kendi tabaginizda yedirin derim
Beyzaveduru Hiç biri kullanılmıyor ya. Ben oioi de aldım Munchkin de. Koku yapıyor her dk temiz olmuyor en iyisi evdeki kaseler. Makinede yıka tertemiz oluyor
Mixleydi Ben aldım ama emin olun aşırı gereksiz geliyor bana bizimkilerden kullanıyorum zaten normalde de bizim kullandığımız daha sağlıklı plastik silikon çokta sağlıklı değil
symstf yagizsmom ben muchkin tabak ve kaşıklarını suluğunu kullanıyorum gayet memnunum hatta kaşıkları aşırı işime yaradı.
edayilmaz yagizsmom bence melamin alın ya kokuyor diğerleri bende bi hevesle aldım ama gereksizmiş cidden evdeki tabaklara katıp veriyorum artık
gg3848 yagizsmom ben oioi aldım koku yapıyor falan denmişti ama biz hiç sorun yaşamadık 13 aylık hala kullanıyorum biz memnun kaldık
Rabiiul yagizsmom baby plus silikon tabak almıştım koku yapmıyor kirli olduğu zaman bizim tabaklardan yediriyorum