esmnrr  Kızlar bebeğim 2 ay 20 günlük 15 günden fazladır fotoğraftaki gibi kendini döndürmeye mi çalışıyor yoksa farklı bir sorunu olabilir mi ? Geceleri de sürekli bu pozisyonda uyuya kaldığını görüyorum düzeltiyorum tekrar aynı şekle girmeye çalışıyor
Burcinblgl esmnrr dönmeye çalışıyor bence canım benim bebeğimde bu şeikilde uyurdu genelde bir problemi yoktu yan yatır bide istersen belki öyle rahat 😂🌸
esmnrr Burcinblgl yan yatırdığımda da neredeyse tam dönüyor ama kolu altında kalıyor yüzü yatakta toparlanamıyor :( altını değiştirirken bile bu pozisyonda boynunda mı bir şey bar artık diyorum ister istemez ya da kuruntu yapıyorum bilmiyorum 🤷♀️
Burcinblgl esmnrr benim beneğimde aynıydı hatta yeni doğduğu zamanlar bile boynunu bu şeikilde çevirirdi ama bir sorun yok 16 aylık şuan 🌸 gittiğinizde doktorunuza sorabilirsiniz
esmnrr Burcinblgl boynuna bir şey olmasında inşallah erken diyordum sizinki çok daha küçükmüş olabiliyor demek ki
Burcinblgl esmnrr bence rahat ediyorlar ama yine de doktora danışın içiniz rahat etsin her bebek bir değil 🌸 s