gizemkkk Bu saatte kızı inatla uyumayan ve her şeyi denemiş bi anne olarak yazıyorum. Sakinleştirme ve uykuya geçiş için taktik ve önerileriniz var mıdır? Farklı öneriler çıkar belki benimle beraber başkaları da faydalanır 😊 5. Hafta atağında tükendim.
Nefnanmom gizemkkk ben yıkıyorum, saçını kuruluyorum mayışıyor, sonra hikaye falan okuyorum, sallıyorum, sakin bi ses tonuyla konuşuyorum ☺️
gizematadeniz gizemkkk 5. Hafta atağında bereyi gözlerinin uzerine indirmeyi kesfettik biz. 7. Aya kadar oyle uyudu bere kapandığında cocugun kapatma tusuna basilmış gibi uyurdu 😂😂 sonra bereyi çıkartmayı ogrendi. Ama uyumayi öğrendiği icin bu süreçte sonrasinda hic uyku zorlugu yasamadik. 14 aylik 4. Ay uyku gerilemesinden sonra hep gece kesintisiz uyudu. Emmeye bile kalkmazdi. Doktoru kilosu az diye zorla kaldir emzir derdi. 1 yasinda mama basladik kilosunu toparladik gece beslenmesini de kestik. Uyuyor su an. Arada emzigini bulamayinca mıkırdıyor. Emzigini verip pispis sesi aciyorum 5 dk. Devam ediyor
deniz3523 Ben hamakta çare buldum. 2.ay başladım 11 ay da şu an. Hayat kurtarır. Hamakta uyutuyorum sonra yatağına koyuyorum. Kalkarsa yüne hamağa koyuyorum
gizemkkk deniz3523 bebişler için üretilmiş hamak var mı peki konuya yabancıyım yeni bir anne olarak kusura bakmayın
gizemkkk gizematadeniz ayy maşallah darısı başımıza böyle güzel uykulara. Beresi zaten sürekli iniyor kaldırmayım bari 😅
yila gizemkkk evde bebek arabasında sürerek uyutuyorum 1yaşında şuan ama misafirlikte falan hiç uyutamıyoruz çok zor oluyor. Avmde parkta dışarda rahatlık oluyor
serenitty gizemkkk youtubeda fatih hoca var uyku rukyesi açın sallarken uykuya gececektir ben uyumaduğı zamanlarda acıyorum uyuyor
lillilos Ben beyaz gürültü ile uyutuyorum bazen çok huysuzsa nebe suresi açıyorum rad suresi açıyorum sakinleyince uyuyor
tunaaamom24_ mamacitaa_ 9 da uyuttum, bir buçuk saattir bilmem kaçıncı kez ağlamasından yazıyorum 😮💨 20 ayı doldurduk bir haftadır düzeni bozmuştu iki gündür de bir şeyler oluyor sürekli ağlıyor uykusunda ne yapacağımı şaşırdım neden oluyor anlamıyorum 😭
busraufukilbilge gizemkkk size tavsiiyrm desteksiz uyutmayi ogrenin daha cok kucuk alisir muhtemelen ,