sao Anneler beneği 18 aylık olan var mı kaçta kalkıyor kaç uyku yapıyor kaç saat uyuyor yazabilir misiniz kızım geceler hala uyanıyor :( mama içmek istiyor gündüz fazla mı uyutuyolar merak ediyorum
poyrazmom2604 sao sabah en geç 8.30da uyanır bazen 7.40 öğlen 12de uyur 1.5 2 saat akşamda en geç 22 22.30 arası uyumuş oluyor çok huysuz olup uykusu gelirsede 9da falanda uyutuyorum değişiyor, mamayı çoktan bıraktık gece uyanmıyor bi sıkıntısı olmadığı sürece
crybaby sao sabah 8-9 arası uyanıyor öğlen 13.30 gibi uyuyor max 2 saat uyutuyorum akşam 20.00-21.00 arası kesin uyumuş oluyor. Gece 2-3 kere uyanıyor emip uyuyor
suheyla92 sao 19 aylik 8 gibi uyanir 12bucukta uyur 1bucuk saat kadar. Akşam 8bucuk gibi uyur gece mama icmeye kalkar 2 kez. Ama bu ara azi disleri cikiyor gece daha sık kalkiyor ve kaka yapıyor geceleri normalde hiç yapmazdı
sao crybaby gece uyanmasına deliriyorum artık 1 saattir ayağımda sallıyorum dalsın diye her akşam aynı
bzbz Sabah 8 gibi uyanıyor öğlen 12 gibi uyuyup 1.5 2 saat sonra uyanıyor akşam 9.30 en geç 10:00 da gece uykusuna geçiyor 1 defa uyanıyor gece
sao İşe gidiyoruz diye kızım 6.30da uyanmış oluyor mecbur 2 uyku yapıyor gece de şaşıyor doğal olarak çalışan anne sorunu :(