naime2855 Korbell çöp kovasını satıyorum hiçbir yerinde sorun yok. İstanbul içi olursa iyi olur kargo ile ugrasmayalım. 1000 TL’ye satıyorum
esiilaa naime2855 yanlış anlamayın ama e bebekte sürekli indirime giriyor ve hediye çöp poşeti ile birlikte 999₺ satılıyor, yazdığınız fiyata kimse almaz 🧐ama çok faydalı bir ürün orası ayrı iyi ki almısım dediğim bir ürün uzun süre de kullanırım
Su_de naime2855 gibi diyorsunuz yani sıfır değil sıfır bile olmayan bir eşyayı sıfıra yakın fiyata satılmasını yanlış buluyorum
ayse74fe posete koyar gider çöp koyteyniriine atarim valla cok gereksiz buluyorum yanlış anlamayın size degil lafım hediye getiren yani daha lazım olan bisey getirseydi daha makbule geçerdi
annesikjgg ayse74fe ay bende iki gün önce attım çöpe inanır mısınız çevremde bebekli kimse yoktu tanımadığım insan benim bebeğimin boklu çöp kovasını ne yapsın dedim attım nerden bilebilir dim 1000 lira edeceğini 😂
kpd Gayet güzel zırt bırt dışarıya çöp atma derdi olmaya yer kaplamayan şık bir ürün bence :) hep iyi ki almışız diyoruz çok bez çıkıyor ama bu fiyata satılması bencede normal diil 1 sene olmadı 999 tl ye almıştım
kpd ikiierkekkannesii sürekli yazdım farındaysanız. Evdeki çöp kovası her gün atılıyor bezleri de ona atarsanız günde 2-3 kere çöp atmaya vaktiniz var sanırım
ikiierkekkannesii kpd Çöpün her gün atılması lazım zaten. Gunde 2 3 kere çöp çıkmıyor evimden sacma bir cümle olmuş. Siz galiba atıyorsunuz gunde 2 3 kere çöp.
kpd ikiierkekkannesii okuduğunuzu asla anlamıyorsunuz. Bezli çöp günde 1 kere çıkmaz en az 3 kere çıkar . Çöp kovası en az 1 hafta götürüyor kullanmadığınız bilmediğiniz şeyi boş yere kötülemeyin bari…
ikiierkekkannesii kpd Bezleri 1 hafta bekletmek cok iğrenç geliyor bana kusura bakmayın ama her gün disari çıkılıyor elbet ise markete okula hastaneye gidilirken elinize alip atmak zor değil. Bezi 1 hafta evde bekletcez diye kimse 1500 baymazz bu kovaya şaka gibi ya😅