busra969 30 günlük anneyim 1 haftadır yaşadığım stresten dolayı sütüm azaldı bebeğimin kilosu düştü. Sütümü nasıl artırabilirim yediklerime dikkat etmeme rağmen artmıyor. Fikirlerinizi bekliyorum
selimtahamom busra969 bestlak damla kullanabilirsiniz, ve sürekli emzirmeye devam etmek gerekiyor birde yulaflı şeyler iyi geliyor
senaurass busra969 bu üst arttırıcı şeyleri sürekli değiştirin. Bir gün bestlak damla diğer gün malt içecek bulursanız bonta shot. Bunlardan birini öğlen için akşam da bir bardak rezene. ( ebebekteki karışık poşetli rezene çayı güzel) ve stres yapmayın sütünüz kesilse de mamaya geçersiniz bunu üstünüze yük etmeyin mama da zararlı değil. Sütüm gelecek diye düşünün sıcsk su torbasını da göğsünüze koyabşlirsiniz sağımdan önce. Ben de çok stres yaptım azaldığı dönemde böyle arttırdım ama benim erken kesildi sağım yapıyordum üst üste bapırssk enfeksiyonu geçirdim 6. Ay kesildi
mondecaidensecmeler busra969 ilk önce bol bol su için. Anne sütünün çoğu sudan oluşur. Bol bol su,bestlak damla,rezene,vişne suyu,bulgur,dere otu vb. Arttiriyor
durumay01 busra969 benimde azaldı bende 24 günlük anneyim şimdi araştırırken sizin de konu açtığınızı gördüm nasıl olacak ya
seda2852 @busra969 ya bana göre mi öyle bilmiyorum ama ben sade soda içtiğim zaman göğüslerimi daha dolgun hissediyorum gün de en az 2 tane içmeye çalışıyorum 5 aylık oldu bebeğim içmediğim zaman sanki daha az geliyo sütüm bol bol su içmeye çalışın bir de
seda2852 @busra969 ya bana göre mi öyle bilmiyorum ama ben sade soda içtiğim zaman göğüslerimi daha dolgun hissediyorum gün de en az 2 tane içmeye çalışıyorum 5 aylık oldu bebeğim içmediğim zaman sanki daha az geliyo sütüm bol bol su içmeye çalışın bir de
janssu busra969 Power pumping yontemi uygulayın internete yazin cikar ve en az 3lt su icmeniz şart en onemlisi de uyuyabildiginiz kadar uyumaya çalışmak